Tylosin ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Tylosin ne için kullanılır?
  2. Tylan 200 nedir?
  3. Florfenikol ne işe yarar?
  4. Tylonet 30 ne işe yarar?
  5. Lavotil ne işe yarar?
  6. Vil Floks ne işe yarar?
  7. Badeljin ilaç ne işe yarar?
  8. Reptopen s nedir?
  9. Primavilin la ne için kullanılır?
  10. Doxymix ilaç ne için kullanılır?
  11. Ekovetrin ne işe yarar?
  12. Tetramisin neye yarar?
  13. Tetramezatin hangi hayvanlarda kullanılır?
  14. Terramycin iğne ne işe yarar?
  15. Neo Terramycin kaç gün kullanılır?
  16. Terramycin göz kremi ne işe yarar?
  17. Neocure nedir ne ise yarar?
  18. Neocure nedir?

Tylosin ne için kullanılır?

Endikasyonları: Tavuk ve hindilerde duyarlı bakteriler tarafından meydana getirilen solunum yolu enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır. Başlıca Mycoplasmosis (CRD), Leptospirosis ile hindilerin bulaşıcı sinüs iltihabında kullanılır.

Tylan 200 nedir?

Sistemik Antibakteriyel VET-TYLO Enjeksiyonluk Çözelti, her 1 mi'sinde 200 mg tylosin baz içeren açık amber renkli, steril enjeksiyonluk çözeltidir.

Florfenikol ne işe yarar?

Fenikoller grubunda yer alan florfenikol, evcil hayvanlardan izole edilen pek çok gram pozitif ve gram negatif aerob ve anaerob bakterilere karşı etkili, genişspektrumlu sentetik bir bakteriyostatik antibiyotiktir. Bakterilerin 50S'lik ribozomal alt ünitesine bağlanarak protein sentezlemesini engeller.

Tylonet 30 ne işe yarar?

Her 1 ml'si; 300 mg tilosine eşdeğer Tilosin tartarat içeren berrak, sarımsı renkte, akışkan oral çözeltidir. KULLANIM SAHASI/ENDİKASYONLARI: Tylonet %30 Oral Çözelti, tavuk ve hindilerde duyarlı bakteriler tarafından meydana getirilen solunum yolu enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Lavotil ne işe yarar?

KULLANIM SAHASI : LAVOTİL %30 Oral Çözelti; etçi tavuk ve hindilerde Mycoplazma gallisepticum, M. synovia, Ornithobacterium rhinotracheale, Pasteurella multocida ve tilmikosine duyarlı diğer mikroorganizmaların yol açtığı solunum yolu enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Vil Floks ne işe yarar?

Etçi, hindi ve tavuklarda, rumen faaliyetleri başlamamış buzağı ve kuzularda enrofloksasine duyarlı gram negatif, gram pozitif bakteriler ile Mycoplasma'lar tarafından meydana getirilen pleuropneumonia, gastroenteritis gibi solunum ve sindirim sistemi hastalıklarında, septisemi, kolibasillosisde ve diğer yumuşak doku ...

Badeljin ilaç ne işe yarar?

Badeljin Enjeksiyonluk Çözelti, sığır at ve köpeklerde analjezik, antipiretik, spazmolitik ve antiromatizmal etkileri amacıyla; kas ve eklem romatizmaları, akut ve kronik artritisler, tendinitisler, tendovaginitislerde, miyozitis, nevritis ve nevralji durumlarında, doğum sancıları ve özellikle doğum anında uterus ...

Reptopen s nedir?

Duyarlı bakterilerin neden olduğu, solunum sistemi enfeksiyonları, gastrointestinal sistem enfeksiyonları, ürogenital sistem enfeksiyonları, deri ve yumuşak doku enfeksiyonlarında kullanılır. 1 ml'de; 200.

Primavilin la ne için kullanılır?

PRİMAVİLİN AQUA Oral toz, oksitetrasikline duyarlı bir çok Gram pozitif ve Gram negatif bakteriye karşı etkili, geniş spektrumlu bir formülasyondur. Oksitetrasiklin, duyarlı mikroorganizmalarda protein sentezini inhibe ederek bakteriostatik etki sağlar.

Doxymix ilaç ne için kullanılır?

Etçi tavuk ve etçi hindilerde sindirim ve solunum yolu enfeksiyonları (Colibacillosis, CRD) , Buzağılarda solunum ve sindirim sistemi enfeksiyonları (Pasteurellosis, koliform bakteri kaynaklı enfeksiyonlar) , Güvercinlerde ve süs kuşlarında Chlamydiosis (psittacosis) ve Ornithosis tedavisinde kullanılır.

Ekovetrin ne işe yarar?

Kullanım yeri ve endikasyonları Sığır, at, kedi ve köpeklerde kullanılır. Solunum sistemi enfeksiyonları, sindirim sistemi enfeksiyonları, ürogenital sistem enfeksiyonları, yumuşak doku enfeksiyonları, doğum sonrası enfeksiyonlar ve septisemilerde endikedir.

Tetramisin neye yarar?

Duyarlı bakterilerin oluşturduğu; solunum yolu enfeksiyonları, ayak enfeksiyonları ve keratokonjonktivit durumlarında kullanılır. 1 ml'de; Oksitetrasiklin 30 mg, Lidokain HCI 20 mg içerir. Sadece hayvan sağlığında kullanılır.

Tetramezatin hangi hayvanlarda kullanılır?

Tetramezatin ; tecrübeli kuşçuların,profesyonel üreticilerin her zaman kullandıkları ilaçların başında gelir. Kuşlarda solunum yolu enfeksiyonları, bağırsak problemlerinde,ishal sorununda hem koruma hem de tedavi amaçlı kullanılır.

Terramycin iğne ne işe yarar?

Pan-Terramycin Enjeksiyonluk Çözelti sığır, koyun, at, köpek ve kedilerde oksitetrasiklinin spektrumundaki mikroorganizmaların sebep oldukları primer ve sekonder enfeksiyonların tedavisinde endikedir.

Neo Terramycin kaç gün kullanılır?

Toplam tedavi süresi 3 gündür. Neo-Terramycin kanatlılara uygulanması sırasında, hayvanlar belli bir süre susuz bırakılır, günlük olarak alınacak miktar hayvanların 1 saatlik sürede tüketecekleri içme suyu içerisinde çözdürülür ve bekletilmeden hayvanlar tarafından alınması sağlanır.

Terramycin göz kremi ne işe yarar?

TERRAMYCIN® duyarlı mikroorganizmalara bağlı ve gözün ve göz kapağının iç kısmını kaplayan zar tabakasının (konjonktiva) ve/veya gözün saydam tabakasını (korneayı) tutan yüzeysel göz enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Neocure nedir ne ise yarar?

Neocure Foam Köpük içeriğinde yer alan yüksek miktarda dekspantenol sayesinde cildinizi nemlendirir ve yumuşatır. Cildinize özel olarak tasarlanmış formülü sayesinde cildinizi yatıştırır ve çevresel etmenlere karşı korur. Cildinizi ihtiyacı olan neme kavuşturarak yenilenmesini sağlar.

Neocure nedir?

Neocure saç dökülmesine karşı saç bakım şampuanı içeriğinde yer alan Procapil ve Saw Palmetto ekstresi sayesinde saçlarınız dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Saçlarınızı köklerinden uçlarına kadar beslemesi ve onarması için özel olarak tasarlanmış formülü sayesinde saç köklerinizi güçlendirir.