Guy sınavı 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Guy sınavı 2021 ne zaman?
  2. Guy 2020 sinavi ne zaman?
  3. Maliye Bakanlığı sınavları ne zaman?
  4. Maliye kurum içi uzmanlığı sınavı ne zaman yapılacak?
  5. Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman?
  6. Vergi müfettiş yardımcılığı kpss kaç puanla kapattı?
  7. Müfettiş Yardımcılığı sınavına kimler girebilir?
  8. Vergi müfettişi ne kadar maaş alıyor?
  9. Milli Eğitim müfettişi ne iş yapar?
  10. Müfettiş olmak için hangi bölüm okunmalı?
  11. Mülkiye müfettişleri ne iş yapar?
  12. Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı kim?

Guy sınavı 2021 ne zaman?

13 Mart 2021 tarihinde Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da gerçekleştirilen 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı soru ve yanıtları haberimizde.

Guy 2020 sinavi ne zaman?

Sınav nasıl yapılacak? Giriş sınavının yazılı bölümü 12 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 10.

Maliye Bakanlığı sınavları ne zaman?

Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı sürecinde defterdarlık uzmanı kadrosu için adaylar yazılı ve sözlü sınava tabii tutulacak. Yazılı sınav 31 Ocak 2021 tarihinde, saat 10.

Maliye kurum içi uzmanlığı sınavı ne zaman yapılacak?

Bakanlığımızca 31 Ocak 2021 tarihinde yapılacağı duyurulan Defterdarlık Uzmanlığı Özel Sınavının başvuru tarihleri ve yazılı sınav tarihi, Covid-19 salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Maliye Bakanlığı personel alımı ne zaman?

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan 300 adet Defterdarlık Uzman Yardımcısı alım ilan metni kapsamında başvurular 18 Ocak 2021 tarihi itibari ile başlayacak. Adaylar en geç 29 Ocak 2021 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Vergi müfettiş yardımcılığı kpss kaç puanla kapattı?

2020 KPSSP48 puan türüne göre 86,320 puan alan adayın başarı sıralaması 789.

Müfettiş Yardımcılığı sınavına kimler girebilir?

Yazılı ve sözlü sınavda başarılı olan kişiler müfettiş yardımcısı adayı olurlar. Bu kişiler öncelikle adaylık dönemi denilen bir eğitim sürecinden geçerler. Müfettişlerin yanında teftişlere katılırlar, denetim yaparlar.

Vergi müfettişi ne kadar maaş alıyor?

Vergi müfettişlerinin ortalama maaşı standart maaşın çok üzerinde olduğu için kişiler bu mesleği ayrıca ister. Vergi müfettişlerinin ortalama maaşı 2020 itibariyle 8090 tl olarak bilinmektedir.

Milli Eğitim müfettişi ne iş yapar?

Yetkili Milli Eğitim Maarif Müfettiş Yardımcıları ve Müfettişleri; -Milli Eğitim Bakanlığı personeli, Bakanlığa bağlı görev yapan kamu ve özel öğretim kurumlarına rehberlik eder ve gerekli durumlarda bu kurumlar üzerinde denetim ve teftiş gerçekleştirirler. Bu teftiş, hukuki, idari veya mali yönden olabilir.

Müfettiş olmak için hangi bölüm okunmalı?

Mesleğe girebilmek için genellikle üniversitelerin hukuk, iktisat, işletme, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekir. Müfettişler, bakanlıklar, mahalli idareler, KİT'ler gibi kamu kurumları ile özel kurum ve kuruluşlarda, özel ve kamu bankalarında görev yaparlar.

Mülkiye müfettişleri ne iş yapar?

Müfettişler, teftiş, denetleme, araştırma, inceleme ve soruşturmaları Bakan adına yaparlar. Müfettişlere, Bakanla Teftiş Kurulu Başkanı dışında, hiç bir yerden, emir verilemez.

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı kim?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanımız Dr. Turan ERGÜN beraberinde Başkan Yardımcısı Abdulmutalip AKSOY ile denetim, ziyaret ve incelemelerde bulundu.