Growtopia kazma ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Growtopia kazma ne işe yarar?
  2. Tahta kazma nasıl yapılır?
  3. Mc yatak nasıl yapılır?
  4. Minecraft renkli yatak nasıl yapılır?
  5. Gaz lambası nerede yapılmış?

Growtopia kazma ne işe yarar?

Farm yaparken kazma kullanırsanız toprak çıkma olasılığı artar ve daha hızlı kırarsınız.

Tahta kazma nasıl yapılır?

Ahşap Kazma yapmak için Öğeler Ekleyin Tahta bir kazma yapmak için, 3x3 üretim ızgarasına 3 tahta kalas ve 2 çubuk yerleştirin. Üretim yaparken, meşe, ladin, huş ağacı, orman, akasya, koyu meşe, kızıl veya eğri türündeki tahtaları kullanabilirsiniz. Biz örneğimizde meşe ahşap plakalar kullanıyoruz.

Mc yatak nasıl yapılır?

Bir küp mayınlı tahta, tezgahın alt sırasının merkezi yuvasına yerleştirilmeli ve böylece dört blok tahta elde edilmelidir. Yatakların üretimi için yeterli olacaktır (bir küp bile gereksiz kalacaktır). Tezgahın alt sırasının tamamını işgal etmesi ve doğrudan üstlerine üç ünite yün yerleştirmeleri gerekir. Yatak hazır!

Minecraft renkli yatak nasıl yapılır?

Minecraft'ta yatağınızı renkli yapmak için tek bir yün rengi kullanın. Oyunda örümcek ağları (dişleri birleştiren bir beyaz yün bloğu oluşturarak) ve siyah, beyaz, gri ve kahverengi gibi sade renkleri olan koyunları kullanarak doğada yün bulmak mümkündür.

Gaz lambası nerede yapılmış?

1855 civarında ham petrolün Pennsylvania'da rafine edilmeye başlanmasından sonra gaz yağı için özel olarak üretilmiş lambalar, önce Amerika'dan Avrupa'ya ithal edilmiş sonra 1863 den itibaren eski dünyada üretilmiş.