Atatürk Üniversitesi Açıköğretim online sınavları nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim online sınavları nasıl yapılıyor?
  2. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları nasıl yapılır?
  3. ATA AÖF vize sınavları nasıl yapılıyor?
  4. Atatürk Üniversitesi vize sınavları ne zaman?
  5. AÖF vize sınavları ne zaman?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim online sınavları nasıl yapılıyor?

* Sınav sistemimize https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilirsiniz. * Sınavda tarayıcı kaynaklı bir sorun yaşamamanız için Mozilla Firefox ve Google Chrome tarayıcılarından birini kullanmanız önerilir.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları nasıl yapılır?

ATA AÖF sınavları; belirtilen sınav merkezlerinde, hafta sonları ve yüz yüze oturumlar şeklinde yapılmaktadır. Ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Yarıyıl sonu sınavları dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkilemektedir.

ATA AÖF vize sınavları nasıl yapılıyor?

Sınav sistemimize https://esinav.ataaof.edu.tr/ adresini kullanarak doğrudan erişebilirsiniz. Sınav sürecinde, sorumlu olduğunuz ders ya da derslere ait sınavlarınızı, sadece anılan ders ya da derslerin sınav programında yer aldığı gün 09.

Atatürk Üniversitesi vize sınavları ne zaman?

Erzurum Atatürk Üniversite ATA AÖF vize sınavları 5 Nisan -16 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak. ATA AÖF SINAVI NASIL YAPILACAK? Sınav sistemi 05-16 Nisan 2021 tarihleri arasında, her gün 09.

AÖF vize sınavları ne zaman?

İşte sınav tarihleri ve detaylar... 2020-2021 eğitim dönemi AÖF bahar dönemi vize sınavları iki oturum halinde gerçekleştirilecek. AÖF online sınavı 2. ve 6. yarı yıl dersleri için Nisan, 4. ve 8. yarı dersleri için Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.