Eyeliner hangi göze nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Eyeliner hangi göze nasıl sürülür?
  2. Kuruyan jel eyeliner için ne yapmalı?
  3. Kuruyan krem far nasıl düzeltilir?
  4. Kurumuş rimel için ne yapılmalı?
  5. Jel eyeliner nasıl çekilir?
  6. Krem Eyeliner nasıl sürülür?
  7. Sürme nasıl çekilir?
  8. Göz altına kalem nasıl çekilir?
  9. Beyaz göz kalemi gözü büyütür mu?

Eyeliner hangi göze nasıl sürülür?

Gözlerinizi birbirinden daha ayrık göstermek için, eyeliner çizgisi göz pınarından başlamamalı, eyeliner gözün dış köşesinde yoğunlaşmalıdır. Çizgi inceden kalına doğru gitmelidir. Uzak mesafeli gözlere sahipseniz, yakın aralığın tam tersi olarak göz pınarlarına odaklanılmalıdır.

Kuruyan jel eyeliner için ne yapmalı?

Kuruyan jel eyelinerınıza bir kaç damla lens suyu damlatıp, kürdan yardımı ile homojen bir şekilde karıştırın. Not: Eğer lens suyunuz yoksa göz damlası veya gliserin de kullanabilirsiniz. Zeytinyağının yanı sıra kurumuş jel eyelineri geri kazanmak için lens solüsyonu da kullanılabilir.

Kuruyan krem far nasıl düzeltilir?

Kurumuş Krem Far Ve Jel Eyelinerınızı Nasıl Eski Haline Getirirsiniz

  1. 1.Alkol ile. Yapmanız gereken tek şey far yada eyelinerınızın içine az bir miktar alkol ekliyoruz ve iyice karıştırıyoruz daha sonra bekletip kullanıyoruz.
  2. 2.Sabitleyici sprey ile. ...
  3. 3.Saç kurutma makinası ile. ...
  4. 4.Özel olarak üretilmiş bir ürün ile.

Kurumuş rimel için ne yapılmalı?

Kuruyan rimeli düzeltmek için gül suyu kullanabilirsiniz. Rimelinizin fırçasına gül suyu damlatın ve sonra fırçayı rimel kabınıza batırıp çıkarın. Hızlıca çözüldüğünü göreceksiniz. Kuruyan ya da sertleşmeye başlamış rimelize bir iki damla zeytinyağı ekleyin ve rimel fırçası yardımıyla karıştırın.

Jel eyeliner nasıl çekilir?

Jel eyeliner'ı düzgün bir şekilde sürmek için: Kirpiğinizin bittiği yerden hafifçe yukarı doğru bir çentik atın. Kirpik çizginizin tam ortasından, yani gözbebeğinizin üzerine gelen noktadan çentiğin ucuna kadar eyeliner'ı tekrar sürün. Böylece çentiğin ucu ile buluşmuş olacaksınız.

Krem Eyeliner nasıl sürülür?

Uygulama ise şöyle: - Fırçaya az miktarda ürün alın ve aynaya dik bakın. - Fırçanın boyutu kadar-eyeliner kuyruğunu ne kadar çekik istediğinize karar verip- gözün bitiş kısmından yukarı doğru bir çizgi çekin. - Çektiğiniz bu çizginin ucundan göz pınarlarına kadar, kalından inceye doğru çizginizi çekin.

Sürme nasıl çekilir?

Sürme; üç defa sağa, üç defa sola (her çekişte sayının tek olması için) veya üç defa sağa iki defa sola (toplamda sayının tek olması için) çekmek sureti ile sürülür. Sürme çekmek, tadı boğazda hissedilse veya tükürdüğünde tükürüğünü renkli görse bile orucu bozmaz.

Göz altına kalem nasıl çekilir?

Eğer gözüne kalem sürmekte zorlanıyorsan, kolay bir önerimiz daha var: Göz kalemini üst kirpik çizginin iç kısmına oturt ve gözlerini kapat. Kalemi yukarı doğru tut ve sağa/sola doğru hareket ettir. İşte oldu!

Beyaz göz kalemi gözü büyütür mu?

1) Beyaz göz kalemi En basit şekilde gözlerin aydınlık ve büyük görünmesini sağlar. Bunun için beyaz göz kalemini alt göz kapağının içine sürün. Kesinlikle bu işlemi beyaz kalem ile yapın, koyu renk bir kalemle asla yapmayın. Çünkü bu durumda gözler olduğundan daha küçük görünecektir.