Dalin Bebek yağı saça nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Dalin Bebek yağı saça nasıl uygulanır?
  2. Bebek yağlarının tarihi geçer mi?
  3. Motor yağının bozulduğunu nasıl anlarız?
  4. Motor yağı nasıl saklanır?

Dalin Bebek yağı saça nasıl uygulanır?

Bebek yağı kullanımı, amacına göre değişmektedir. Saçlarınız için kullanmak istediğinizde öncelikle saçlarınızı saf su ile nemlendirmelisiniz. Sonrasında saç uçlarına bebek yağı sürebilirsiniz. Yağlı bir yapıya sahip olduğu için, ıslak saç üzerine uygulanması tavsiye edilir.

Bebek yağlarının tarihi geçer mi?

Yağların üzerinde son kullanma tarihi yoktur, dolum tarihi vardır. Ambalajın bir kısmında damga ya da mürekkep basım olarak rahatlıkla görülebilecek şekilde bulunmak zorundadır.

Motor yağının bozulduğunu nasıl anlarız?

Aracın gösterge paneli üzerindeki motor yağı basınç uyarı lambası yanıyorsa motor yağının değişim zamanı gelmiş olmalıdır. Bu lambanın yanması motor yağı ile ilgili bir problem olduğuna işaret eder. Bu uyarıyı mutlaka dikkate alın. Eksilmiş, kalitesi bozulmuş motor yağı kullanımı, motora büyük zarar verebilir.

Motor yağı nasıl saklanır?

Madeni yağların muhafazasında şuınlara dikkat edilmelidir: - Kapalı ve iyi havalandırılmış bir alanda korunmalıdır. Aksi halde, en azından ambalaj yabancı maddelere karşı kapalı olmalı ve yağı korumalıdır. Kaza sonucu kirlenmeyi önlemek için yağ varilleri yatay olarak depolanmalı, varil ağızları yanlamasına durmalıdır.