Dark Rum nasıl içilir?

İçindekiler:

  1. Dark Rum nasıl içilir?
  2. Mojito ne ile yapılır?
  3. Apple Mojito nasıl yapılır?
  4. Votka ile Mojito yapılır mı?
  5. Alkolsüz mojito nasıl yapılır?
  6. Alkolsüz meyve kokteyli nasıl yapılır?
  7. Gökkuşağı içeceği nasıl yapılır?
  8. Cinderella kokteyl nasıl yapılır?
  9. Mavi kokteyl nasıl yapılır?

Dark Rum nasıl içilir?

Kokteyl yapımında kullanılabileceği gibi sek ya da buzla birlikte içilebilir. Rengini, yıllandırıldığı meşe fıçıdan alır. Koyu renklidir. Mayalandırılma ve dinlendirilme süresi uzun tutulur.

Mojito ne ile yapılır?

Mojito geleneksel olarak beş malzeme ile hazırlanır: rom, şeker (geleneksel olarak şeker kamışı suyu), misket limonu, soda ve nane. Mojito şeker ve canlandırıcı narenciye ve yeşil nane kombinasyonuyla romun potansiyel sertliğini maskeler. Mojito, popüler bir yaz içkisi olarak kabul edilir.

Apple Mojito nasıl yapılır?

Yapılışı: Malzemelerden limon suyu ve şekeri bardağa ilave ederek hafif karıştırınız ve üzerine elma dilimlerini ilave edip vodka ve elma likörünü ekledikten sonra üzerini küp buzlarla doldurup pipetle servis edebilirsiniz.

Votka ile Mojito yapılır mı?

Literatürde bunlara julep denir. Viski, votka ve hatta rakı ile yapılan mojito'lar.

Alkolsüz mojito nasıl yapılır?

Alkolsüz Mojito Geniş ağızlı büyük bir bardağın içerisine doğradığınız limonları koyun. Bu limon parçalarının üzerine esmer şeker ve nane yapraklarını ilave edip hafifçe ezin. Bardağın üzerinde 1 cm. boşluk kalıncaya kadar buz kırıklarıyla doldurun. Bardağın geri kalanına soda ekleyin.

Alkolsüz meyve kokteyli nasıl yapılır?

Alkolsüz Meyve Kokteyli Tarifi İçin Malzemeler

  1. 2 su bardağı portakal suyu (içerisine 1 yemek kaşığı şeker ekleyip karıştıralım)
  2. Yarım su bardağı Ahududu şurubu (veya isteğe bağlı başka bir meyve şurubu)
  3. Limonlu maden suyu (içerisine azıcık minnacık istediğiniz renk gıda boyası ekleyip karıştırılacak)
  4. Bir kaç tane buz.

Gökkuşağı içeceği nasıl yapılır?

Uzun bir bardak alın ve yarısını buzla doldurun, portakal suyu ve ardından Grenadine şurubu dökün. Bu noktada, pipeti bardağa yerleştirin. Bir çalkalayıcı yapın ve oraya buz küpleri atın. Ardından, sırayla votka, Malibu likörü, Blue Curacao likörü dökün ve her şeyi iyice sallayın.

Cinderella kokteyl nasıl yapılır?

Cinderella sıcak yaz ayları için oldukça ferahlatıcı alkolsüz bir kokteyl çeşididir. Malzemeler 1 cl limon suyu 4 cl portakal suyu 4 cl ananas suyu 3 damla nar şurubu(grenadin) Yapılışı Birkaç küp buzu shaker'e (karıştırma kabı) koyun limon portakal ve ananas suyunu da ekleyin ve iyice çalkalayın.

Mavi kokteyl nasıl yapılır?

- buz. Çalkalayıcıyı buzla doldurun, limon suyu, likör, votka ve sprite ekleyin, sonra iyice karıştırın. Sonra içeceği kokteyl bardağına dökün. Bu içecek orijinal bir mavi renge ve hoş bir tada sahiptir.