Torque programı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Torque programı ne işe yarar?
  2. OBD cihazı nasıl kullanılır?
  3. OBD2 cihazı ne işe yarar?
  4. OBD cihaz ne işe yarar?
  5. OBD soketi nedir?
  6. OBD li LPG ne demek?
  7. OBD1 nedir?
  8. OBD nerede?
  9. Renault 19 OBD soketi nerede?
  10. Honda Civic OBD soketi nerede?
  11. OBD li LPG sistemi ne demek?
  12. Delphi arıza tespit cihazı ile neler yapılır?
  13. Diagnostik Test Cihazı Nedir?
  14. Diagnostik lamba nedir?
  15. Diagnostik bulgu ne demek?
  16. Diagnostik hata nedir?
  17. Diagnostik özellik nedir?
  18. Diagnostik yaklaşım nedir?
  19. Diagnostik nedir eğitim?
  20. Pupillanın ne demek?

Torque programı ne işe yarar?

Torque programı, aracımızdaki bir çok veriyi görmemize imkan sağlar. ... Realtime Information menüsünden gerçek zamanlı verileri görebilirsiniz. Fault Codes menüsünden aracınızdaki hata kodlarının bir kısmını varsa okuyabilirsiniz. Diğer menüler eklentilerle birlikte gelebilmektedir.

OBD cihazı nasıl kullanılır?

Arıza Tespit Cihazı Nasıl Kullanılır; Arabanın ECU 'ya bağlantı soketi olan OBD soketi üzerinden arıza tespit cihazı'nın giriş ucu takılır. Arıza tespit programındaki menüden arızanın kaynaklandığı sistem seçilir. (motor, vites kutusu, fren sistemleri, vs.)

OBD2 cihazı ne işe yarar?

Klasik OBD2 cihazları motor ışığıyla ilgili sorunları tanımlar, canlı veri akışını okur, EVAP sızıntı testi gerçekleştirir ve araç bilgilerini alır. Yalnızca kodu değil, aynı zamanda bununla ilgili ayrıntılı bilgileri de gösterir. Bu nedenle, her bir sorunu çözmek için ihtiyacınız olan tüm bilgileri sağlar.

OBD cihaz ne işe yarar?

OBD , 1970'li yıllarda otomotiv sektöründe kullanılan araçların motorunda ki sorunları görmek için kullanılmaya başlanmıştır. Temel amacı araçlarda ki egzoz emisyonlarının yükselmesine sebep olan arızaların belirlenmesi, tespit edilmesi ve sürücünün bundan hemen haberdar olmasıdır.

OBD soketi nedir?

Aracınız üzerinde bulunan OBD2 soketi üzerinden bir arıza tespit cihazı vasıtası ile kolayca aracınız üzerindeki arızaları tespit edebilirsiniz.Arıza tespit işlemi OBD soketi üzerinden sinyaller vasıtası ile bilgisayarınıza aktarılır.Bilgisayar üzerinde araçtan okunan değerlerin karşılığı çevrilir ve arıza tespiti bu ...

OBD li LPG ne demek?

Atiker Safefast OBDII kitlerdeki Obd Tanımı ''On board diagnostics'' cümlesinin kısaltmasıdır yani araç içinde bulunan Motor Ecusunun arıza tespit cihazını bağlamakta kullandığı yöntemin adıdır.yani bu durumda OBD'li Lpg kitleri Arabamızın Ecusuna bu sokette yeralan bazı pinlerden faydalandığı için kitin adı ...

OBD1 nedir?

OBD1 nedir? OBD1, ürettiği emisyonların kontrolüne ve söz konusu aracın bu tür deşarj sisteminin kontrolüne odaklandığı zaman otomobiller için kullanılan bir teşhis sistemi türüdür.

OBD nerede?

607 modelinde ise OBD soketi orta konsolda bulunmaktadır. Emniyet kemerlerinin yanında bulunan bölmenin içerisinde yer alır.

Renault 19 OBD soketi nerede?

Merhaba,Obd bağlantı soketi yalnızca 2000 model ve sonrası üretilen araçlarda mevcuttur, Renault 19 larda mevcut olanlarda torpido altindaki sigorta kutusunu açtığınızda sağ alt köşede kare kahverengi bir sokettir 12 pinlidir ancak Obd 2 protokolünü desteklemez Obd protokolünü destekler ancak Renault can clip bağlantı ...

Honda Civic OBD soketi nerede?

Sağ sürücü koltuğu önünde beyin var. torpidonun alt tarafındaki yer. oradaki kapakçığı açıp bakmanız gerekiyor. ama direkt olarak elinizdeki obd2 cihazını bağlayamazsınız aliexpressten çevirici kablo alıp o şekilde bağlantı yapmanız gerekiyor.

OBD li LPG sistemi ne demek?

Atiker Safefast OBDII kitlerdeki Obd Tanımı ''On board diagnostics'' cümlesinin kısaltmasıdır yani araç içinde bulunan Motor Ecusunun arıza tespit cihazını bağlamakta kullandığı yöntemin adıdır.yani bu durumda OBD'li Lpg kitleri Arabamızın Ecusuna bu sokette yeralan bazı pinlerden faydalandığı için kitin adı ...

Delphi arıza tespit cihazı ile neler yapılır?

Delphi Arıza Tespit Cihazı Ne İşe Yarar? Arıza tespit cihazı olarak da tanımlanan Delphi arıza tespit cihazı, araca ait tüm bilgilerin kayıt edildiği araç beyni ile doğrudan iletişime geçerek araçta meydana gelen herhangi bir arıza veya hatanın doğrudan görüntülü ekran üzerinden sunar.

Diagnostik Test Cihazı Nedir?

Diagnostik kelime anlamı olarak "tanılama, teşhis etme" anlamına gelmektedir. Kelime anlamından da anlaşılacağı gibi diagnostik cihazlar, araçlar üzerinde tanılama işlemleri yapar. Bu cihazlar sayesinde, taşıtlarda meydana gelebilecek sorunlar veya arızalar kolayca teşhis edilir.

Diagnostik lamba nedir?

Diagnostik tanı için kullanılan cihazlara uygun bir yapıya sahip olan diagnostik lamba kolaylıkla takılıp çıkarılabilir. ... Diagnostik lamba net bir görüş sunar. Uzun süreli muayenelerde herhangi bir rahatsızlık vermez. Uygun cihaz içerisine kolay bir şekilde monte edilebilir.

Diagnostik bulgu ne demek?

Diagnostik (tanı) bulgular. Hastalığın tanımlanmasına yarayana işaretler. Patonomik bulgular, belli bir hastalığın varlığı konusunda şüphe bırakmayan işaretlerdir.

Diagnostik hata nedir?

Diagnostik sözcük anlam olarak arızanın tespiti manasına gelir. Bu anlamda Diagnostik cihazların da arızayı tespit eden cihazlar olduğunu ifade edebiliriz. Bu cihazlar söz konusu arızalı üniteye ait tüm eylemleri başarılı bir şekilde yerine getirir. Bu anlamda çok önemli bir işlevi bulunur.

Diagnostik özellik nedir?

Türlerin birbirinden farklı oluşunu onların kalıtsal yapısı saptar. Bunlar yapısal, biyokimyasal, fiziksel ve davranışsal ayrıcalıklar olabilir. Tüm bunlara diagnostik özellikler denir.

Diagnostik yaklaşım nedir?

Diagnostik, başka bir deyişle In Vitro Diagnostik (vücut dışı tanı) bir hastalığın teşhisi için yapılan kan, idrar testleri gibi laboratuvarda gerçekleşen analizlerin tamamını kapsayan bir alandır.

Diagnostik nedir eğitim?

Tanıma Yerleştirmeye Dönük Değerlendirme(Diagnostik) İnsanları tanımak, bir işe ya da okula yerleştirmeye türüdür. İşlem öncesinde yani girdi aşamasında yapılan sınavlardır.

Pupillanın ne demek?

İris merkezindeki açıklığa pupilla denir (resim 1). Göze giren ışık miktarını ayarlayan bir diyafram görevi görür. Pupillanın inervasyonu otonom sinir sistemi ile olmaktadır.