Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi üniversiteye bağlı?

İçindekiler:

  1. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi üniversiteye bağlı?
  2. Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaç yataklı?
  3. Şişli Etfal Hastanesinden nasıl randevu alınır?
  4. Şişli Etfal tahlil sonuçları sorgulama nasıl öğrenebilirim?
  5. Şişli Etfal Hastanesi hangi semtte?
  6. Necdet öncü hangi hastanede?
  7. Şişli Etfal hangi otobüs gidiyor?

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi üniversiteye bağlı?

TND | Sağlık Bilimleri Üniversitesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Kliniği.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaç yataklı?

Türkiye'nin en köklü hastanelerinden biri olan yeni hizmet binası ile her gün binlerce hataya hizmet vermektedir. 2003 yılına kadar 1'inci Ordu Komutanlığı emrinde 600 Yatak kapasitesi ile hizmet veren Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu tarihten itibaren TSK Sağlık Hizmetleri Komutanlığına ...

Şişli Etfal Hastanesinden nasıl randevu alınır?

Şişli Etfal Hastanesinden randevu almak için 182 numaralı Merkezi hastane randevu sistemi(MHRS) telefonunu arayabilir veya aşağıda bağlantısı verilen Merkezi Hekim Randevu Sistemi online randevu sistemine giriş yaparak Şişli Etfal hastanesi için randevu alabilirsiniz.

Şişli Etfal tahlil sonuçları sorgulama nasıl öğrenebilirim?

Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Halaskargazi Cad. Etfal Sok., 34360 Şişli/istanbul adresinden gidebilir ve tahlil yaptırabilirsiniz. Yaptırdığınız tahlillerin sonuçlarını bu sayfa aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa hastaneye telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Şişli Etfal Hastanesi hangi semtte?

Şişli Etfal Hastanesi enlem ve boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak 19 Mayıs Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. Şişli Etfal Hastanesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Şişli Etfal Hastanesi posta kodu 34360.

Necdet öncü hangi hastanede?

Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında İstanbul ilinde İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumunda görev yapmaktadır.

Şişli Etfal hangi otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Şişli etfal hastanesi yakınından geçiyor: 29C, 41AT, 49Z, 59CH, 65G, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME, BEYLIKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME, BEYLIKDÜZÜ - ZINCIRLIKUYU, DT2.