Vodafone Turkcell nasıl aranır?

İçindekiler:

  1. Vodafone Turkcell nasıl aranır?
  2. Vodafone kaç tl olduğunu öğrenme?
  3. 118 80 i aramak ne kadar?
  4. Hat kime ait öğrenme?
  5. Numaradan isim sorgulama kaç TL?
  6. GBT numara sorgulama nasıl yapılır?
  7. Ücretsiz kim arıyor sorgulama?
  8. En iyi kim arıyor programı hangisi?

Vodafone Turkcell nasıl aranır?

DAHA KALİTELİ HİZMET *Müşteri Hizmetlerimize ulaşmak artık Turkcell'liler için daha da kolay. Cep telefonunuzdan 532'yi tuşlayarak Turkcell'e ulaşmak sadece 3 rakam. Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 'yi tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

Vodafone kaç tl olduğunu öğrenme?

Bakiye Öğrenme Servisi

  1. 7501'i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek.
  3. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

118 80 i aramak ne kadar?

Tarife Bilgisi
Faturalı
Servis AdıNumaraSes Çağrıları
TT MOBİL BİLİNMEYEN NO118551.

Hat kime ait öğrenme?

11855'e SMS göndererek: *100# ile: *100# tuşlaması yaparak ulaştığınız *100# menüsünde İşlemler'in içinden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ne ulaşabilir, kayıt, isme ve numaraya göre sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Numaradan isim sorgulama kaç TL?

Rehbere kayıt yaptırmamış kişilerin numaralarını öğrenmeniz mümkün değildir. Sorgulama yapmak için 118 32'yi arayabilir ve isimden numara öğrenebilirsiniz. Aramanın dakikası KDV ve ÖİV dahil 1,6 TL olarak belirlenmiştir.

GBT numara sorgulama nasıl yapılır?

GBT SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? üst köşede bulunan arama motoruna "sabıka kaydı" yazıp ara seçeneğine tıklayınız. "Adli Sicil Kaydı Sorgulama" seçeneği olarak karşınıza çıkacaktır.

Ücretsiz kim arıyor sorgulama?

KIMARIYOR yazıp boşluk bırakarak 2200'a gönderildiğinde, Kim arıyor servisine abone olunur. Size ulaşılamadığında veya hattınız kapalı olduğunda arayan kişi bilgileri cebinize gelir. Telefon numarasının sorgulamada gözükmesini istemeyenler REHBER IPTAL yazarak 2200'a göndererek, rehberden çıkabilir.

En iyi kim arıyor programı hangisi?

TrueCaller Başarısından kısa bir süre sonra Truecaller, Android sürümü ile pazar payını büyütmeyi başardı. Türkiye'de en çok kullanılan kim arıyor uygulamalarından biridir ve Dünya genelinde 150 milyondan fazla kullanıcı ağına sahiptir.