E-okul resim ekleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E-okul resim ekleme nasıl yapılır?
  2. E okula öğrenci nasıl eklenir?
  3. EBA şifremi nasıl öğrenebilirim?
  4. E-okul'dan EBA şifresi nasıl alınır?
  5. EBA hesap oluşturma nasıl yapılır?

E-okul resim ekleme nasıl yapılır?

Öncelikle eokul.meb.gov.tr adresine giriş yapıyoruz. Kullanıcı bilgilerimizi girdikten sonra sol menüden İlkokul/Ortaokul Kurum İşlemlerine tıklıyoruz. Açılan yeni ekranda Resim İşlemleri ile ilgili bölüm çıkacaktır. İlgili bölüme tıklıyoruz.

E okula öğrenci nasıl eklenir?

Kayıt yaptırmak için MEB'in hazırladığı "https://eokul.meb.gov.tr/" adresine giriş yapmak ve sağ tarafta "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. Okullar 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına uzaktan eğitim ile 31 Ağustos'ta başlayacak.

EBA şifremi nasıl öğrenebilirim?

"EBA Giriş" ekranında Öğrenci → EBA yolunu izle. Açılan ekranda yer alan “Şifremi Unuttum” linkine tıkla. TC Kimlik Numaranı gir. Bir doğrulama yöntemi seç.

E-okul'dan EBA şifresi nasıl alınır?

E-Okul bilgilerini girdikten sonra "Giriş" butonuna tıkla. EBA hesabın için yeni şifreni oluştur. Kendinin ya da veline ait e-posta adresini ve telefon numarasını gir ve "Şifre Oluştur" butonuna tıkla. Girmiş olduğun cep telefonu numarasına gelen doğrulama kodunu sisteme gir ve "Gönder" butonuna bas.

EBA hesap oluşturma nasıl yapılır?

"EBA Hesabı Oluştur" butonuna tıkla. Kendinin ya da veline ait e-posta adresini ve telefon numarasını gir ve "Şifre Oluştur" butonuna tıkla. Girmiş olduğun cep telefonu numarasına gelen doğrulama kodunu sisteme gir ve "Gönder" butonuna bas. Adımları eksiksiz tamamladıysan EBA Giriş ekranına yönlendirileceksin.