VakıfBank nereye şikayet edebilirim?

İçindekiler:

  1. VakıfBank nereye şikayet edebilirim?
  2. Vakıf Katılım özel mi devlet mi?
  3. VakıfBank devlet mi özel mi?
  4. Ziraat Bankasının sahibi kim?
  5. Şeker Bank özel mi?

VakıfBank nereye şikayet edebilirim?

Bu sayede sizde online olarak Vakıfbank yetkililerine ulaşmış ve bankaya şikayetinizi anında ulaştırmış olursunuz. Vakıfbank sorunla ilgili size geri dönüşü de en kısa zamanda yapacaktır. "0850 222 0 724" numaralı çağrı merkezini aradıktan sonra "1" tuşuna basarak Vakıfbank şikayet hattına direk bağlanabilirsiniz.

Vakıf Katılım özel mi devlet mi?

Bir Katılım Bankası olan, Vakıf Katılım Bankası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun Resmi Gazetede yayımlanan, kuruluş izni ile 25 Haziran 2015 tarihinde bir anonim şirketolarak kurulmuş. Vakıf Katılım Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan 17 Şubat 2016'da faaliyet izni almıştır.

VakıfBank devlet mi özel mi?

Bildiğiniz üzere VakıfBank, 1954 yılında devlet tarafından kurulmuş bir bankadır. O günden beri kesintisiz olarak da hizmet vermeye devam ediyor. Vakıfbank, 1954 yılında kurulmuş bir banka olup uzun yıllardır dikkat çeken hizmet anlayışı ile faaliyet göstermektedir.

Ziraat Bankasının sahibi kim?

Ziraat Bankası'nın tamamı Hazina Müsteşarlığı'na ait olup, bir devlet bankası olarak hizmet vermektedir.

Şeker Bank özel mi?

1993 yılından itibaren özel banka statüsüyle hizmetlerine devam eden bankanın hisseleri, 1997 yılında halka arz edilmiştir. Şekerbank, 2004 yılında genel müdürlüğünü İstanbul'a taşımıştır.