Yurt izinleri nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Yurt izinleri nasıl alınır?
  2. GSB Kamp Başvuru 2020 ne zaman?
  3. GSB liderlik başvurusu 2021 ne zaman?
  4. Yaz kampında neler yapılır?
  5. Genç gonulluler Platformu nedir?
  6. Gönüllü ne demek?

Yurt izinleri nasıl alınır?

KYK Yurt İzni Nasıl Alınır? 1- Genciz Biz sitesine https://gencizbiz.kyk.gov.tr/ bu bağlantıdan giriş yapmanız gerek. 2- Ardından e-Devlet ile giriş yapın ve sayfada karşınıza çıkan İZİNLER bağlantısına tıklayın. 3- “Yeni İzin Talebi” oluşturun.

GSB Kamp Başvuru 2020 ne zaman?

- Kamplara başvurular 15 Nisan-11 Temmuz arasında on-line olarak yapılacaktır. Başvurular http://e-genc.gsb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapmak için tıklayınız.

GSB liderlik başvurusu 2021 ne zaman?

Adaylar başvurularını, 08 Şubat 2021 (10.

Yaz kampında neler yapılır?

Market, kafeterya, oyun alanları ve spor alanları bulunur. Kamp alanı dışında doğa yürüyüşleri, tarihi yerlerin gezilmesi, su bulunan alanlarda su sporları, yat veya tekne gezintileri yapılarak her gününüzü dolu dolu eğlenceyle geçirebilirsiniz.

Genç gonulluler Platformu nedir?

Gençlik ve gönüllülük bir arada! “Sen de gönül ver” sloganıyla yola çıkan gencgonulluler, gönüllü arayanlar ve gönüllü olmak isteyenlerin yeni buluşma adresi. Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlerin gönüllü olarak hizmet etmeleri için pek çok gönüllülük fırsatı sunuyor.

Gönüllü ne demek?

Gönüllülük, bir bireyin maddi karşılık beklemeden ya da başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan, ailesi veya yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak veya genel olarak toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak için, yalnızca içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak, bir toplumsal ...