Vodafone TL transferi nasıl yapılır faturasız?

İçindekiler:

  1. Vodafone TL transferi nasıl yapılır faturasız?
  2. Telefondan TL transferi nasıl yapılır?
  3. Vodafone turkcelle TL transferi nasıl yapılır?
  4. Vodafone SMS ile internet paketi nasıl yapılır?
  5. Yenilenen 6 GB nasıl yapılır?
  6. Vodafone tarifeleri nasıl yapılır?
  7. Vodafone evde internet tarife değişikliği nasıl yapılır?
  8. Vodafone Tarifemin bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

Vodafone TL transferi nasıl yapılır faturasız?

Lira transfer etmek isteyen faturasız vodafone hatlılar kendi telefonlarından 7038 servisini arayarak transfer işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilir. Ayrıyeten tercih edenler 542 ya da 00 nolu Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayarak lira gönderme yapabilirler.

Telefondan TL transferi nasıl yapılır?

9235 aranabilir ya da lira göndermek için kısa mesajla lira göndermek istediğiniz numara yazılır bir boşluk bırakılır istenilen lira miktarı yazılır ve 9235'e gönderilir. Size bir onay mesajı gelir, bu mesajı E yazarak cevaplarsanız lira gönderimi gerçekleşir. (Gerekli koşulların sağlanması durumunda.)

Vodafone turkcelle TL transferi nasıl yapılır?

kısa mesaj gönderebilirsiniz. TL göndermek istediğiniz telefon numarasını yazıp bir boşluk bırakarak transfer etmek istediğiniz TL miktarını ekleyebilir ve 2222'ye SMS gönderebilirsiniz. 2064'ten gelen onay mesajını EVET yazarak yanıtladığınızda TL Transfer işleminiz gerçekleşecektir.

Vodafone SMS ile internet paketi nasıl yapılır?

Doldur 9 GB internet Paketi Paketi Doldur 9GB yazıp yazıp 7000'e sms gönderebilirsiniz. İsterseniz yanımda uygulamasından ya da 7000'i arayarak da alabilirsiniz.

Yenilenen 6 GB nasıl yapılır?

Vodafone yenilenen 6 GB paketine geçmek isteyen kullanıcılar yapmaları gereken işlem hatları bu tarifeye geçmek için uygunsa: YENILENEN6GB yazarak bu mesajı 7000 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Bu işlem sonrasında yukarıda belirtilen miktarda kullanımlar tarifenize 30 gün geçerli olmak şartıyla yüklenecektir.

Vodafone tarifeleri nasıl yapılır?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone evde internet tarife değişikliği nasıl yapılır?

Tarife, Ek Paket ve Kullanımlar Tarifemi değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulamaya giriş yaptıktan sonra "Tarifem ve Kullanımlarım" sekmesinin altında yer alan "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden kolayca tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Vodafone Tarifemin bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

OZET yazıp 7000'e göndermek yalnızca paketinde kalanı gösteriyor maalesef. Paketin ne zaman biteceğini iki türlü şekilde öğrenebilirsin. İlki müşteri hizmetlerini arayıp sormak. 00 numarasından öğrenebilirsin.