Vodafone ev interneti var mı?

İçindekiler:

  1. Vodafone ev interneti var mı?
  2. Vodafone modem ücreti kaç ay?
  3. Vodafone Net kaç günde açılır?
  4. Vodafone modem almak zorunlu mu?
  5. Modem başka evde çalışır mı?
  6. Vodafone TAK nedir?
  7. Vodafone telefon almak için kaç puan?
  8. Vodafone kaç adet cihaz alabilirim?
  9. Vodafone faturaya ek telefon almak için ne gerekli?
  10. Kredi notuna nereden bakılır?
  11. Kredi notunu mesajla nasıl öğrenebilirim?
  12. Vodafone kredi notu nasıl öğrenilir?

Vodafone ev interneti var mı?

Vodafone Fiber internet hizmetiyle, fiber altyapı üzerinden internet hızı 1000 mbps'e kadar çıkabilir. Evinizin her köşesinde aynı çekim kalitesi için faturanıza ek wi-fi genişletici imkanı sunuyoruz.

Vodafone modem ücreti kaç ay?

Fiber altyapısında, Gençlik tarifeleri hariç tüm tarifelerde aylık 10 TL modem kiralama ücreti bulunur. ADSL altyapısında ise 24 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 10 TL, 12 ay taahhütlü tarifelerimizde aylık 20 TL modem ücreti bulunur.

Vodafone Net kaç günde açılır?

Altyapı problemi yaşanmayan durumlarda en geç 48 saat içinde kurulum ve aktivasyon gerçekleşir.

Vodafone modem almak zorunlu mu?

Vodafone evde internet abonesi olmak için kendi modemini kiralama şartı getiriyor. Dolayısıyla tkhk m. 6/3 gereğince, Vodafone bir hizmet veya malın yanında başka bir malın satın alınmasını veya kiralanmasını şart koşamaz. ...

Modem başka evde çalışır mı?

Modeminize interneti satın aldığınız servis sağlayıcı herhangi bir kısıtlama yapmadıysa, (iss kullanıcı adının son ekini kilitlemek gibi mesela) dünyanın istediğiniz herhangi bir yerinde modem olarak kullanabilirsiniz.

Vodafone TAK nedir?

TAAK ile cep telefonu alan müşteriler, ön ödeme tutarının yüzde 20'si kadar Vodafone'dan ek destek alıyorlar. Bu sayede cihazın bedelinin büyük bir kısmını peşinatla ödemiş oluyorlar. Örneklendirmek gerekirse; 3 bin TL'lik bir cihaz alan abone, bin TL ön ödeme yaptığında Vodafone'dan 200 TL ek destek alabiliyor.

Vodafone telefon almak için kaç puan?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.

Vodafone kaç adet cihaz alabilirim?

Daha önceden ödenmemiş borcunuz ve hattınızda herhangi bir kısıtlama olmaması gerekmektedir. Adınıza kayıtlı GSM numaraları üzerinden limit puanınızın yeterli olması durumda en fazla 3 akıllı telefon kampanyasına katılabilirsiniz.

Vodafone faturaya ek telefon almak için ne gerekli?

Faturaya, yani tarifeye ek telefon nasıl alınır?

  1. Kullandığınız GSM operatörünün size en yakın bayisine gidin,
  2. Bayideki görevliye cep telefonu almak istediğinizi belirtin,
  3. Görevli sizden nüfus cüzdanınızı alarak işlemi yapacak,
  4. Bütçenize uygun telefonu alarak tarifenize ek olarak ödeyebilirsiniz.

Kredi notuna nereden bakılır?

Bankalar aracılığıyla notunuzu öğrenmenin iki yolu bulunmaktadır. Banka şubesinden notunuzu öğrenmek istiyorsanız, şubeden bunu rica edebilir ya da kredi başvurusu yaptığınızda öğrenebilirsiniz. Eğer şubeye gitmeden halletmek istiyorum diyorsanız, internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

Kredi notunu mesajla nasıl öğrenebilirim?

Sizde yukarıdaki bilgileri telefonunuzdan mesaj göndererek sms göndererek kredi notu sorgulama yapabilirsiniz. Tüm operatörlerden Tc Kimlik Numaranız ve Doğum yılınızı yazdıktan sonra 1122'ye kısa mesaj göndererek hızlı şekilde kredi notunuza ulaşmak mümkündür.

Vodafone kredi notu nasıl öğrenilir?

Yapacağınız şey TCKimlikNumarası ardından bir boşluk bırakarak doğum yılınızı yazmanız ve mesajı “1112” ye göndermeniz. Birkaç dakika içinde vodefone findeks kredi notu cep telefonunuza gelecek. SMS ile findeks kredi notu öğrenme işleminden vodafone 9 TL ücret almaktadır.