Vakıf Bank özel mi?

İçindekiler:

  1. Vakıf Bank özel mi?
  2. Müfettiş Yardımcısı nedir?
  3. Iç kontrolör yardımcısı ne kadar maaş alır?
  4. Kontrolör nedir ne demek?
  5. AIM memuru ne iş yapar?

Vakıf Bank özel mi?

Vakıfbank kuruluşundan bu yana devlet yani kamu bankaları arasında yer almaktadır. (Bakınız: Devlet Bankaları) Ziraat Bankası ve Halkbank gibi, Vakıfbank'ta devlet bankası olarak hizmet vermektedir. Yani soruyu yanıtlayacak olursak; Vakıfbank bir devlet bankasıdır. VAKIFBANK DEVLETE AİT?

Müfettiş Yardımcısı nedir?

Müfettiş Yardımcıları, banka içerisinde inceleme, denetleme, banka faaliyetlerini kontrol etme, faaliyetleri değerlendirme, raporlandırma ve risk yönetim süreçlerini kontrol altında tutma, bankanın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olma konularında bankalara destek sağlayan kişilerdir.

Iç kontrolör yardımcısı ne kadar maaş alır?

Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı mesleğine girmeye hak kazanan meslek mensuplarının yıl içerisinde alacakları çift maaşlar, ikramiyeler ve temettü gibi ek ödemelerle ay başına düşen ortalama tutar olarak 2020 yılı maaşları yaklaşık 6500 TL'dir.

Kontrolör nedir ne demek?

Kontrolör, muhasebe departmanlarını denetlemek ve periyodik mali raporlar hazırlamakla sorumludur. Şirket büyüklüğüne bağlı olarak muhasebecileri, kredi, bordro ve vergi yöneticilerini aynı zamanda da diğer pozisyonları denetleyebilir.

AIM memuru ne iş yapar?

Aim Memuru Ne İş Yapar? Havacılık sektöründe hayati bir önem taşıyan en önemli mezhep grupları arasında Aim geliyor. Uçuş öncesi ya da uçuş esnası ve sonrasında gereken tüm bilgileri, verileri ve detayları toplamak, analiz etmek ile beraber ilgili noktalara bilgileri ulaştırmak şeklinde görevleri bulunmaktadır.