Imperteks ne demek?

İçindekiler:

  1. Imperteks ne demek?
  2. Kroşet kumaş nedir?
  3. Kanvas çanta ne demek?
  4. Kumaş nasıl su geçirmez yapılır?
  5. Bez çanta kumaşı nedir?
  6. Bez çanta üzerine baskı nasıl yapılır?
  7. Pazar çantası hangi kumaştan yapılır?
  8. Ofset transfer baskı nasıl yapılır?

Imperteks ne demek?

İmperteks kumaş su iticilik ve kaplama işlemlerine sahip %100 polyester oxford kumaştan üretilen, süblimasyon transfer baskıda canlı ve doygun renklerin elde edilmesini sağlayan, baskıya hazır bir kumaş kalitesidir.

Kroşet kumaş nedir?

3-KROŞET ÇÖZGÜLÜ ÖRME KUMAŞLAR Kroşet çözgülü örme makinelerinde düz elastik bantlar, desenli ve delikli, elastiki veya stabil dar danteller, daha geniş enli düz veya desenli fantezi kumaşlar, ev dekorasyonunda ve mobilyacılıkta kullanılan çeşitli püsküllü, süslü şeritler üretme imkânı vardır.

Kanvas çanta ne demek?

Ön ve arka yüzü aynı, kalın bir yapıya sahip olan keten kumaşlar kanvas olarak adlandırılır. ... Çanta yapımında da sıklıkla kullanılan kanvas kumaş ayaklı bir reklam ürünüdür. Üzerine baskı yapılarak daha da gösterişli bir hale getirilebilen kanvas çantalar açılışlarda fuarlarda seminerlerde rahatlıkla kullanılabilir.

Kumaş nasıl su geçirmez yapılır?

Kumaş, su geçirmez hale gelmesi için, bir sıvının içine batırıldıktan sonra kurumaya bırakılır ve böylece üzerindeki gözenekler tamamen kapanır. Daha sonra hava geçişine izin vermesi için hava akımına tutularak gözeneklerin kısmen geri açılması sağlanır.

Bez çanta kumaşı nedir?

Ön ve arka yüzü aynı olup, kalın bir yapıya sahip olan keten kumaşlar kanvas kumaş olarak adlandırılırlar, belirli bir noktasal yapıdan oluşurlar ve çok dayanıklı bir kumaş türüdür. Yazlık kumaş olarak gevşek dokuda, keten ya da yün/keten karışımı kamgarn ipliklerden dokunur.

Bez çanta üzerine baskı nasıl yapılır?

Adım Adım Bez Çanta Baskı Yapımı

  1. Belirlenen tasarım transfer kâğıdı üzerine çıktı alınır.
  2. Önceden hazırlanmış ve 180 derecede ısıtılmış olan transfer baskı makinesine bez çanta yerleştirilir.
  3. Transfer kâğıdı çantanın üzerine yerleştirilir.
  4. Bez çanta ve tasarım 10-15 saniye kadar baskı makinesinde bekletilir.

Pazar çantası hangi kumaştan yapılır?

Üretmiş olduğumuz branda kumaş telli pazar arabası çantası; her mevsimde dayanıklı su geçirmez çift taraflı naylon kaplı branda kumaştan üretilmiş olup el çantası olarak ta kullanılabilir. Telli model pazar arabanıza farklı bir görünüm kazandırır.

Ofset transfer baskı nasıl yapılır?

Ofset Transfer Baskı Günümüzde en yaygın olarak kullanılan baskı tekniği olan ofset baskıda, bilgisayarda hazırlanan görüntü önce metal (alüminyum) bir kalıba aktarılır ve bu kalıp daha sonra baskı makinesine takılır.