Superonline müşteri hizmetlerini arar mısın?

İçindekiler:

  1. Superonline müşteri hizmetlerini arar mısın?
  2. ADSL2+ VDSL destekler mi?
  3. 24 Mbps hangi modem?
  4. VDSL2 kaç Mbps destekler?
  5. VDSL2 altyapı nedir?
  6. Hipernet kaç Mbps?
  7. VDSL2 modem vdsl destekler mi?

Superonline müşteri hizmetlerini arar mısın?

İletişim formumuz üzerinden, 0850 222 0 222 numaralı Bireysel Çağrı Merkezinden ve Hesabım'dan talep ve şikayetlerini iletebilirler. Kurumsal müşterilerimiz ; İletişim formumuz üzerinden, 0850 222 1 222 numaralı Kurumsal Çağrı Merkezi veya Kurumsal Online İşlem Merkezi üzerinden talep ve şikayetlerini iletebilirler.

ADSL2+ VDSL destekler mi?

Diğer kullandığım tp-link ten daha hızlı.Modemin oto bağlanma özelliği var adsl sinyali geliyorsa adsl olarak, vdsl sinyali geliyorsa oto vdsl olarak geliyor internet. Evet yapabilirsiniz. Orada çekilecek kablo sıcaklık ve dış etkenlere dayanaklı olsun Yeter.

24 Mbps hangi modem?

AIRTIES AR141 ADSL2+ 4 PORT 24 Mbps MODEM.

VDSL2 kaç Mbps destekler?

ITU-T G.

VDSL2 altyapı nedir?

VDSL2 Nedir? VDSL2, VDSL'in daha yüksek bant genişliği sunan üst teknolojisidir diyebiliriz. ADSL ve VDSL gibi VDSL2 de bakır altyapı kullanm. VDSL'den farkı ise merkezi santrallerden açık hava santrallerine kadar fiber kablo çekilerek ya da kullanıcının direk binasına kadar fiber kablo çekilerek kurulur.

Hipernet kaç Mbps?

HİPERNET Paketlerinde, mahallenize ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hızlı internet hizmeti sunulmaktadır.

VDSL2 modem vdsl destekler mi?

VDSL2 modemleri hem VDSL hattında hemde fiber hatta kullanılır ? Bütün VDSL2 modemler fiber desteklemiyor, sadece hepsini desteklen modemin varsa kullanabilirsin.