En popüler antivirüs programları nelerdir?

İçindekiler:

  1. En popüler antivirüs programları nelerdir?
  2. 2019 En iyi antivirüs programı hangisi?
  3. AVG Internet Security iyi mi?
  4. Anti-Malware güvenli mi?
  5. ByteFence iyi mi?
  6. Bitdefender ne işe yarar?
  7. Bit Defender Nasıl Kullanılır?
  8. Bitdefender Antivirus nasıl yüklenir?
  9. Bitdefender Total Security ne demek?
  10. Kaspersky ücretsiz mi?
  11. Bitdefender VPN nedir?

En popüler antivirüs programları nelerdir?

En İyi Antivirüs Programları Listesi

  • Bitdefender Antivirus. ...
  • Avira Free Antivirus. ...
  • 3. Malwarebytes Anti-Malware. ...
  • AVG AntiVirus Free. ...
  • Avast Free Antivirus. ...
  • Kaspersky Free Antivirus. ...
  • 7. Panda Free Antivirus. ...
  • 8. Microsoft Windows Defender.

2019 En iyi antivirüs programı hangisi?

Windows işletim sistemli bilgisayarlar için gerçek zamanlı tam koruma sağlayan Bitdefender Antivirüs programı, birçok teknoloji platformu tarafından dünyanın en iyi antivirüs yazılımı olarak kabul ediliyor.

AVG Internet Security iyi mi?

Antivirüs dünyasında AVG büyük bir isim ve güvenlik ile performans konularında güçlü bir şöhrete sahip. ... Mükemmel güvenlik araçları sayesinde, AVG bilgisayarınızın hızını asla düşürmeden size güçlü bir koruma sağlar. Genel olarak, bütçe dostu bir koruma arıyorsanız sizin için ilgi çekici bir seçenek.

Anti-Malware güvenli mi?

Terapat. Köklü bir güvenlik ve anti-malware ürünüdür. Anti-malware olarak tarama amaçlı rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. Kendisi antivirüs yanında tarama amaçlı ek kullanımda önerimdir.

ByteFence iyi mi?

ByteFence anti-kötücül yazılımı farklı sorunlar için kullanabileceğiniz güvenli bir yazılımdır. ByteFence, Byte Technologies şirketi tarafından geliştirilmiş meşru bir anti-kötücül program yazılımıdır. Virüs değildir. ... Kullandığı yayılma tekniği yüzünden bazı güvenlik şirketleri (Malwarebytes, Jiangmin, gibi.)

Bitdefender ne işe yarar?

İş kullanıcıları ve ev kullanıcıları için ayrı paketler halinde sunan Bitdefender, bilgisayarınızın için hem tam zamanlı bir koruma sunuyor, hem de internet bağlantınızın önünde güçlü bir kalkan vazifesi görerek sizi internet tehlikelerinden korumaya yardımcı oluyor. ...

Bit Defender Nasıl Kullanılır?

Mobil cihazınızda Bitdefender Central'a gidin....

  1. Google Play Store Uygulamasını açın.
  2. Bitdefender Mobil Security & Antivirüs'ü arayın.
  3. Uygulamayı seçin.
  4. Yükle üzerine dokunun.
  5. Kurulum tamamlandıktan sonra uygulamayı açın, “Abonelik sözleşmesini kabul ediyorum” un yanındaki kutuyu işaretleyin ve Devam üzerine tıklayın.

Bitdefender Antivirus nasıl yüklenir?

Cihazlarım bölümüne gidin ardından, Koruma Yükleyin bölümüne tıklayın. 3. Bu Cihazı Koru butonuna tıklayın. Ardından listeden cihaz sahibini seçin. Bitdefender'ı başka bir aygıta yüklemek için Diğer Cihazları Koru'ya tıklayın.

Bitdefender Total Security ne demek?

Bitdefender Internet Security 2020, fidye yazılımlara karşı çoklu koruma katmanları sunar. ... Fidye Yazılımına (Karşı) İyileştirme özelliği, her türlü fidye yazılımı saldırısına karşı belgeler, resimler, videolar ve müzik gibi verileri koruyan bir düzeltme katmanı olarak işlev görür.

Kaspersky ücretsiz mi?

Kaspersky Free tamamen ücretsiz bir anti virüstür ve hiçbir şekilde üçüncü bir firmanın reklamını yapmayacağız. Ayrıca kişisel verilerinizi de toplamayacağız. Gizliliğinize değer veriyoruz.

Bitdefender VPN nedir?

Bitdefender VPN, PC'nizde, Mac'inizde veya mobil cihazlarınızda gelen ve giden tüm trafiği şifreleyerek size çevrimiçi anonimlik sağlayan bir hizmettir.