Olimposa otobüsle nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Olimposa otobüsle nasıl gidilir?
  2. Antalya Olimpos a otobüsle nasıl gidilir?
  3. Çıralı plajına nasıl gidilir?
  4. Olimpos sahiline nasıl gidilir?
  5. Olimpos nerede denize girilir?
  6. Olimpos tam olarak nerede?
  7. Olimpos Çıralı nereye bağlı?
  8. Ekimde Olimpos nasıl olur?
  9. Olimposa Ne zaman gidilir?
  10. Antalya Olimpos arası kaç km?
  11. Antalya Olimpos Kemer arası kaç km?
  12. Olimpos sahili kaçta kapanıyor?
  13. Çıralı Plajı Ücretli mi?
  14. Adrasan ücretli mi?
  15. Çıralı Yanartaş Dağı Nerede?
  16. Yanartaş Çıralı arası kaç km?

Olimposa otobüsle nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı'na gelenlerin tramvayla Otogar'a ulaşmaları, otobüsle gelenlerin ise Antalya Otogarı'ndan aktarma yapmaları şart. Antalya Otogarı'ndan Kumluca-Fethiye yönüne giden tüm otobüs ve minibüsler Olimpos'a ulaşım için kullanılabiliyor.

Antalya Olimpos a otobüsle nasıl gidilir?

Antalya Havalimanı'ndan araç kiralayabileceğiniz gibi Havaş ile de Antalya Otogarı'na ulaşabilir, buradan Kumluca minibüslerine binerek Olimpos'a gelebilirsiniz. Antalya Otogarı'ndan Kumluca ve Fethiye'ye giden otobüs ve dolmuşların hepsi Olimpos'tan geçmektedir.

Çıralı plajına nasıl gidilir?

Araç kiralama ve özel transfer hizmeti ile Çıralı'ya havalimanından direkt ulaşabilirsiniz. Antalya Havalimanı'ndan tramvay, HAVAŞ servisi ya da belediye otobüsü ile Antalya Otogarı'na ulaştıktan sonra otogardan her 30 dakikada bir hareket eden Batı Akdeniz firmasının otobüsleriyle Çıralı'ya gidebilirsiniz.

Olimpos sahiline nasıl gidilir?

Kendi aracıyla seyahat etmeyenlerin Olimpos'a ulaşmak için ilk durağı Antalya. Antalya'ya Türkiye'nin birçok merkezinden uçak ve otobüs bağlantısı bulunuyor. Antalya Havalimanı'na gelenlerin tramvayla Otogar'a ulaşmaları, otobüsle gelenlerin ise Antalya Otogarı'ndan aktarma yapmaları şart.

Olimpos nerede denize girilir?

Görünen yer Çıralı. Olimpos Plajı'na ulaşmak için Olimpos Milli Parkı'na girmeniz gerekiyor. Milli Park girişinden sonra Olimpos Antik Kenti'nin içerisinden geçen 20 dakikalık bir yürüyüşle Olimpos Sahiline varıyorsunuz. Olimpos Plajına ulaşmak için Olimpos Antik Kenti'nin içinden geçmek gerekiyor.

Olimpos tam olarak nerede?

Olimpos, Akdeniz Bölgesinde, Antalya Kumluca'ya bağlı bir mahalle. Antalya Körfezinin batı kıyısında, Kemer ve Kumluca ilçeleri sınırında bir vadide kurulmuş. Antalya'nın beğenilen tatil yerlerinden Olimpos, Kemer'den yaklaşık 28 km batıda, bağlı olduğu Kumluca ilçesine 40 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Olimpos Çıralı nereye bağlı?

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı olan Çıralı, Olympos Beydağları Milli Parkı sınırları içinde yer alır. Kemer ilçesi Ulupınar bölgesinde bulunan Çıralı'nın 3 kilometrelik sahili, koruma altındaki Caretta Caretta deniz kaplumbağalarının üreme alanıdır.

Ekimde Olimpos nasıl olur?

Olimposa yağmur ekim ayında başlar mayıs ayının sonlarında biter. Olimposa yağmur yağarken hava ılık olur. Olimposunsa yağmur yağarken rüzgar olmasa çıkıp dolaşmak bile çok güzel ve romantik olur. Yağmur bittikten sonra çok temiz ve mistik bir hava olur.

Olimposa Ne zaman gidilir?

Denize girmek için en ideal dönem yaz ayları arasında olsa da Olimpos'ta sonbaharın tadı bir başkadır. Kalabalıktan uzak, sakinlik içerisinde tatilinizin tadını çıkarmak ve doğanın en güzel halini görmek isterseniz eylül-ekim aylarında da Olimpos'u ziyaret edebilirsiniz.

Antalya Olimpos arası kaç km?

¥ Antalya - Olimpos arası 85 kilometre ve araçla 1 buçuk saat sürmektedir. ¥ Bursa - Olimpos arası 620 kilometre ve araçla 8 saat sürmektedir. ¥ Eskişehir - Olimpos arası 520 kilometre ve araçla 7 saat sürmektedir.

Antalya Olimpos Kemer arası kaç km?

Antalya Kemer Antalya Olimpos arası mesafe, Antalya Kemer Antalya Olimpos yol haritası, Antalya Kemer Antalya Olimpos kaç saat kaç km. Antalya Kemer Antalya Olimpos arası mesafe : 39 kilometre. Antalya Kemer Antalya Olimpos arası süre : 47 dakika.

Olimpos sahili kaçta kapanıyor?

Yaz sezonlarında 00 arasında açık olarak hizmet verecektir. Kış döneminde 00 saatleri arasında açık olacaktır. Yarım saat önce giderek müzeyi gezme imkanı bulabilirsiniz. Girişler ücretli olacağından dolayı 5 TL gibi bir rakam ödemeniz gereklidir.

Çıralı Plajı Ücretli mi?

Çıralı Plajı Giriş Ücreti Çıralı Plajı'na giriş ücretlidir.

Adrasan ücretli mi?

Adrasan'nın yaklaşık 2 km.lik kumsalı oldukça uzun ve manzarası muhteşem. Adrasan Plajı'na giriş ücretsiz ancak şemsiye (5 TL) ve şezlong (10 TL) isterseniz ücret ödüyorsunuz.

Çıralı Yanartaş Dağı Nerede?

Antalya ilinin güneybatısında, Kemer ilçe sınırlarının güney ucunda yer alır. Sahilin 3 km batısında, denizden 180 m yüksektedir. Antalyaya uzaklığı 55 km, Çıralı Körfezinin kuzey batısında, Olimpos Bey Dağları Milli Parkı sınırlarındadır. Çatlaklardan sızan doğal gaz kuru ve kokusuzdur.

Yanartaş Çıralı arası kaç km?

olympos çıralı yanartaş arası mesafe : 18 kilometre.