Internet üzerinden eğitim nedir?

İçindekiler:

  1. Internet üzerinden eğitim nedir?
  2. Online egitim nasil oluyor?
  3. Üniversite uzaktan eğitim dersleri nasıl oluyor?
  4. Online eğitimde yok yazılma var mı?
  5. Zoom canlı derse girmek zorunlu mu?

Internet üzerinden eğitim nedir?

Online eğitim: Fiziksel bir yer ya da zaman sınırı olmayan, eğitmen ile öğrencinin aynı yerde olmadığı, internet erişimine sahip olan herkesin kendi seçtiği ortamda akıllı telefon, tablet, bilgisayar ya da akıllı televizyon gibi araçlarla eğitim alabildiği sistemdir.

Online egitim nasil oluyor?

Üniversite eğitiminin bir parçası haline gelen online eğitim, mekâna ve zamana bağlı olmaksızın öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüste bir araya gelme zorunluluğu olmaksızın, derslerin bilgisayar teknolojileri aracılığıyla, sanal ortamda, görüntülü ve sesli olarak işlendiği, öğrencilerin istediği zaman bu dersleri ...

Üniversite uzaktan eğitim dersleri nasıl oluyor?

Uzaktan öğretim sisteminde dersler sanal sınıf ortamında gerçekleştiriliyor. Akademisyen ve öğrenciler internet bağlantısı sağlanan her ortamdan sisteme bağlanarak sınıf ortamında derse katılabiliyor.

Online eğitimde yok yazılma var mı?

UZAKTAN EĞİTİMDE YOKLAMA VAR MI? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimde yoklamanın olmayacağını söyledi. Bakan Selçuk, “Yoklama almayacağız. ... TV ile uzaktan eğitimin amacı çocuklarımızın derslerden soğumamasını sağlamak.

Zoom canlı derse girmek zorunlu mu?

Zorunlu değil hocam. ... Öğretmenlerimiz tanımladıkları saatteki Zoom ders bilgilerini (Meeting ID v Password) veli ve öğrencilere ders öncesinde göndereceklerdir. Öğrencilerimiz de bu bilgilerle derslerine Zoom uygulaması ile giriş yapacaklardır.