Topçular Feribot iskelesi çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Topçular Feribot iskelesi çalışıyor mu?
  2. Eskihisar Topçular ücret ne kadar?
  3. Eskihisar Topçular feribot seferleri yapılıyor mu?
  4. Yalova Eskihisar feribot çalışıyor mu?
  5. Topçular Eskihisar arası kaç kilometre?
  6. Ataşehir Eskihisar arası kaç km?
  7. Topçular Gebze arası kaç kilometre?
  8. Gebze Yalova arası karayolu kaç km?
  9. Gebze Yalova arası kaç kilometre?
  10. Gebze Izmit Yalova arası kaç km?
  11. Altınova Gebze arası kaç kilometre?
  12. Gebze Yalova Altınova arası kaç km?
  13. Altınova izmit arası kaç km?
  14. Gebze ile izmit arası kaç km?
  15. Kocaeli izmit arasi kac km?
  16. Gebze Kocaeli merkez arası kaç km?
  17. Darıca Gebze merkez arası kaç km?
  18. Gebze izmit arası otobüsle kaç saat?
  19. Gebze Izmit hangi otobüs gider?
  20. Izmitten Gebze Center'a nasıl gidilir?

Topçular Feribot iskelesi çalışıyor mu?

olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

Eskihisar Topçular ücret ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Eskihisar Topçular feribot seferleri yapılıyor mu?

Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferleri Hakkında Eskihisar ve Topçular güzergahları arasında karşılıklı olarak arabalı feribot seferleri her saat başında yapılmaktadır. Yolculuk süresi ortalama 35 dakikadır. İDO Eskihisar iskelesine taksi, ve toplu taşıma araçları ile ulaşım mümkündür.

Yalova Eskihisar feribot çalışıyor mu?

Arabalı vapur hatları olarak bilinen ve 24 saat kesintisiz bir şekilde sefer yapan bu ulaşım araçları Eskihisar Topçular olarak hizmet vermektedir. Denizçalı mahallesi, Yalova'da bulunan iskele, 36 numaralı telefondan ulaşılabilir.

Topçular Eskihisar arası kaç kilometre?

Darica Eskihisar Yalova Topcular İskelesi arası mesafe : 155 kilometre. Darica Eskihisar Yalova Topcular İskelesi arası süre : 2 saat 33 dakika.

Ataşehir Eskihisar arası kaç km?

Ataşehir Eskihisar Topçular Feribot arası mesafe, Ataşehir Eskihisar Topçular Feribot yol haritası, Ataşehir Eskihisar Topçular Feribot kaç saat kaç km. Ataşehir Eskihisar Topçular Feribot arası mesafe : 40 kilometre.

Topçular Gebze arası kaç kilometre?

Gebze-kocaeli Yalova Topçular İskele arası mesafe, Gebze-kocaeli Yalova Topçular İskele yol haritası, Gebze-kocaeli Yalova Topçular İskele kaç saat kaç km. Gebze-kocaeli Yalova Topçular İskele arası mesafe : 154 kilometre. Gebze-kocaeli Yalova Topçular İskele arası süre : 2 saat 2 dakika.

Gebze Yalova arası karayolu kaç km?

Merkez, Yalova ile Gebze, Kocaeli arası yol tarifi haritasını inceleyerek Yalova Merkez - Kocaeli Gebze arası yol mesafesi 34,4 km, yol süresi ise ortalama 56 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz.

Gebze Yalova arası kaç kilometre?

Gebze Yalova kaç km arası mesafe : 116 kilometre. Gebze Yalova kaç km arası süre : 1 saat 51 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Gebze Yalova kaç km arası yol haritasına ulaşabilir, Gebze noktasından Yalova kaç km ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Gebze Izmit Yalova arası kaç km?

Kocaeli Gebze ile Yalova Merkez arası mesafe 30,1 km dir.

Altınova Gebze arası kaç kilometre?

gebze altınova arası mesafe : 93 kilometre. gebze altınova arası süre : 1 saat 25 dakika. Aşağıdaki bölümlerden gebze altınova arası yol haritasına ulaşabilir, gebze noktasından altınova ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Gebze Yalova Altınova arası kaç km?

Yalova Altinova Gebze arası mesafe : 23 kilometre.

Altınova izmit arası kaç km?

İzmit Altınova arası mesafe, İzmit Altınova yol haritası, İzmit Altınova kaç saat kaç km. İzmit altınova arası mesafe : 45 kilometre. İzmit altınova arası süre : 52 dakika.

Gebze ile izmit arası kaç km?

Gebze İZMİT OTOGAR arası mesafe : 55 kilometre. Gebze İZMİT OTOGAR arası süre : 41 dakika.

Kocaeli izmit arasi kac km?

Kocaeli Merkez İzmit arası mesafe, Kocaeli Merkez İzmit yol haritası, Kocaeli Merkez İzmit kaç saat kaç km. kocaeli merkez izmit arası mesafe : 17 kilometre. kocaeli merkez izmit arası süre : 21 dakika.

Gebze Kocaeli merkez arası kaç km?

Kocaelİ Merkez Kocaelİ Gebze arası mesafe, Kocaelİ Merkez Kocaelİ Gebze yol haritası, Kocaelİ Merkez Kocaelİ Gebze kaç saat kaç km. Kocaelİ Merkez Kocaelİ Gebze arası mesafe : 42 kilometre. Kocaelİ Merkez Kocaelİ Gebze arası süre : 39 dakika.

Darıca Gebze merkez arası kaç km?

Gebze Darica arası mesafe, Gebze Darica yol haritası, Gebze Darica kaç saat kaç km. Gebze Darica arası mesafe : 9 kilometre. Gebze Darica arası süre : 23 dakika.

Gebze izmit arası otobüsle kaç saat?

Gebze - İzmit arası otobüs yolculuğu ortalama 34dk sürmektedir.

Gebze Izmit hangi otobüs gider?

501, Gebze içindeki Hat 400 Gebze-İzmit adresine giden ilk Otobüs.

Izmitten Gebze Center'a nasıl gidilir?

İzmit'ten kalkan Gebze-İzmit otobüslerini kullanarak ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araçla İstanbul yönünü takip ederek E-5'ten kuzey yan yol köprüsünden içeri girip tabelalar yardımıyla buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.