Yenikapı IDO Yalova kaç saat?

İçindekiler:

  1. Yenikapı IDO Yalova kaç saat?
  2. Yalova istanbul arası ido kaç saat?
  3. Istanbul yalova ido kaç saat?
  4. Kartal Yalova feribot kaç dakika?
  5. Yalova Termal Kaplıcaları açık mı?

Yenikapı IDO Yalova kaç saat?

İDO'nun düzenlediği, Yalova - Yenikapı feribot seferi ile yolculuğunuz sadece 75 dakika sürer. Aynı mesafe karayolu ile 195 dakikada kat edilir. Yalova - Yenikapı seyahati, elde edilen bu iki saatlik büyük farka, ekonomik açıdan uygunluk, kalite ve konfor faktörleri de eklenince yolculuk daha da avantajlı hale gelir.

Yalova istanbul arası ido kaç saat?

Yenikapı İdo İskelesi İstanbul Yalova arası mesafe, Yenikapı İdo İskelesi İstanbul Yalova yol haritası, Yenikapı İdo İskelesi İstanbul Yalova kaç saat kaç km. Yenikapı İdo İskelesi İstanbul Yalova arası mesafe : 177 kilometre. Yenikapı İdo İskelesi İstanbul Yalova arası süre : 2 saat 36 dakika.

Istanbul yalova ido kaç saat?

Yalova yenikapı ido iskelesi arası süre : 1 saat 56 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Yalova yenikapı ido iskelesi arası yol haritasına ulaşabilir, Yalova noktasından yenikapı ido iskelesi ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Kartal Yalova feribot kaç dakika?

Yalova Topçular Feribot İstanbul Kartal arası mesafe : 148 kilometre. Yalova Topçular Feribot İstanbul Kartal arası süre : 1 saat 58 dakika.

Yalova Termal Kaplıcaları açık mı?

Yalova Termal Havuz 22 metre uzunluğunda, 11 metre genişliğinde, 1.