Darıca Yalova feribot kaç para?

İçindekiler:

  1. Darıca Yalova feribot kaç para?
  2. Körfezi dolaşmak mı yoksa köprü mü?
  3. Eskihisardan nerelere feribot var?
  4. Negmar feribot çalışıyor mu?
  5. Negmar feribot kaç dakika?
  6. Negmar Denizcilik kime ait?

Darıca Yalova feribot kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Körfezi dolaşmak mı yoksa köprü mü?

Körfezi dolaşmak maddi açıdan sakin sezonda oldukça mantıklı. Ama hem rahat bir yolculuk hem de kısa sürede körfezi geçmek isterseniz bizce Osmangazi Köprüsü daha mantıklı geliyor. Sakin sezonda körfezi dolaşmak yakıt ikmali, dinlenme tesisleri, mola yerleri ve manzarasıyla çok fazla avantaja sahip.

Eskihisardan nerelere feribot var?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.

Negmar feribot çalışıyor mu?

Feribotlarımız bekleme olmaksızın haftanın 7 günü 24 saat karşılıklı sefer yapmaktadır. İskelelerimizden yükleme ve tahliye işlemleri de dahil olmak üzere ortalama her 15 ila 20 dakikada bir sefer yapılmaktadır.

Negmar feribot kaç dakika?

Feribotlarımız, bekleme olmaksızın haftanın 7 günü 24 saat her 20 dakikada bir 25 dakikalık sefer süresiyle yolcu ve araç taşıyor.

Negmar Denizcilik kime ait?

Denizcilik sektörüne yazılım yaparken kendi tabiriyle 'birisi itekleyince' gemi sahibi oldu. Sonra Suudi Nesma Grubu ve ardından Gübretaş'la yolu çakıştı. Bu iki ortağıyla birlikte Negmar'ı kuran işadamı Mehmet Koç bugün 16 gemiden oluşan bir filoyu yönetiyor.