Pekmezli hasuta tatlısı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Pekmezli hasuta tatlısı nasıl yapılır?
  2. Pekmezli bulamaç nasıl yapılır?
  3. Pekmezli Bulamaç nasil yapılır?
  4. Pirinç nişastası evde nasıl yapılır?

Pekmezli hasuta tatlısı nasıl yapılır?

Küçük bir tencerenin içine 1 yemek kaşığı tereyağı, 5 yemek kaşığı nişasta, 2-3 yemek kaşığı toz şeker, 3 su bardağı su ve 1 çay bardağı kadar pekmez ilave edip katılaşana kadar kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirip taslara paylaştırıp ilk sıcağı çıktıktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Pekmezli bulamaç nasıl yapılır?

Cevizli Sucuk Tadında Pekmez Bulamacı Tarifi Yapılışı Öncelikle tenceremize 3 yemek kaşığı nişasta, 1 bardak su çırpıcı yardımı ile nişasta açılır. Pekmez ve geriye kalan 3 bardak su ile birlikte topaklanmasına izin vermeden sürekli karıştırılır. 10 dk kaynayan bulamacımız yemeğe hazırdır.

Pekmezli Bulamaç nasil yapılır?

Pekmezli Bulamaç (Palize) Tarifi Yapılışı

  1. Pekmez ve unu önce pişireceğimiz tencerede karıştırıyoruz pürüzsüz hale gelince 2 su bardağı suyu ekliyoruz ve ocağa alıyoruz kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Eğer kaynamaya başlayınca çok koyu bilirse biraz daha ılık su ekleyip açabilirsiniz.

Pirinç nişastası evde nasıl yapılır?

Pirinç nişastası evde buharda pişirilmemiş pirinç, iyice durulayın ve sıvının bileşimi 3 cm kaplaması için suyla doldurun 95 gr irmik içine dökün. kabartma tozu. Kompozisyonu karıştırın, 12 saat ısrar edin. Ayarlanan süreden sonra suyu boşaltın, pirinci iyice durulayın, bir tepsiye koyun, ürünün kurumasını bekleyin.