Açık Öğretim Sınav Sonuçlarını nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. Açık Öğretim Sınav Sonuçlarını nasıl öğrenirim?
  2. Açıköğretim önlisans diploması nasıl alınır?
  3. AÖF den mezun olunca diploma ne zaman alınır?
  4. AÖF diplomada açıköğretim yazıyor mu?
  5. Güz döneminde diploma alınır mı?
  6. Diplomam nerelerde geçerli?
  7. AÖF güz döneminde diploma alınır mı?
  8. Yüksek lisans geçici mezuniyet belgesi nasıl alınır?

Açık Öğretim Sınav Sonuçlarını nasıl öğrenirim?

MEB'in düzenlediği AÖL sınavının sonuçları http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden öğrenilebilecek. Sistemden öğrenci girişi yapıldıktan sonra sonuç ekranı açılacak. Öğrenciler T.C. kimlik numarası veya öğrenci numarası ile şifrelerini girerek açık lise sınav sonuçlarını görüntülenecek.

Açıköğretim önlisans diploması nasıl alınır?

Başvurduktan 10 gün sonra bağlı oldukları AÖF bürosundan bizzat veya yasal vekili aracılığı ile imza karşılığında önlisans diplomalarını alabilir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Kararı uyarınca lisans programından kaydını sildirerek önlisans diploması alanların diplomalarında alan belirtilmemektedir.

AÖF den mezun olunca diploma ne zaman alınır?

Diplomalar, dönem sonu sınavı sonuçları İnternetten açıklandıktan sonra 20 gün içinde hazırlanarak mezunlarımıza verilmek üzere bağlı oldukları AÖF bürolarına gönderilmektedir.

AÖF diplomada açıköğretim yazıyor mu?

Diplomalarda açıköğretim ibaresi yer alacak mı? ... Açıköğretim Fakültesi bünyesindeki önlisans ve lisans programlarından mezun olan öğrencilerin diplomalarında Açıköğretim Fakültesi ve programın adı yer almaktadır.

Güz döneminde diploma alınır mı?

Güz ve bahar döneminde mezun olan öğrencilerin diplomaları “diploma töreni”nde verilmektedir. Yine bu dönemde diplomasını almak isteyen öğrencilere diploma yerine geçici mezuniyet belgesi hazırlanmaktadır.

Diplomam nerelerde geçerli?

Diploma Hangi Ülkelerde Geçerlidir?

  • Almanya.
  • Avusturya.
  • Belçika.
  • Bulgaristan.
  • Çekya.
  • Danimarka.
  • Estonya.
  • Finlandiya.

AÖF güz döneminde diploma alınır mı?

Açıköğretim Sistemine göre öğrenim gören öğrencilerimizden 2020-2021 öğretim yılı Güz Dönemi Sınavları sonucunda mezun olanların diplomaları bağlı oldukları Açıköğretim bürolarına gönderilmiştir. ... Diploma, mezunumuza veya yasal vekiline bağlı olduğu AÖF Bürosu tarafından imza karşılığında teslim edilmektedir.

Yüksek lisans geçici mezuniyet belgesi nasıl alınır?

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ NASIL ALINIR? Geçici mezuniyet belgesi almak için e-devlet'e giriş yaptıktan sonra Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın hizmetleri arasında yer alan Yükseköğretim Mezun Belgesi Sorgulama hizmetine tıklamalı ve belge oluşturmalısınız. Oluşturulan bu belge geçerli ve kullanıma hazırdır.