Unity hangi dilleri destekliyor?

İçindekiler:

  1. Unity hangi dilleri destekliyor?
  2. Unreal Engine 5 ne zaman çıkacak?
  3. PUBG Mobile kime ait?
  4. PUBG Mobile sahibi kimdir?
  5. PUBG hangi ülkeye ait?
  6. PUBG hangi ülkelerde yasak?

Unity hangi dilleri destekliyor?

Unity 3D'nin kullandığı başlıca diller; C# ve Javascript'tir. Oyunlar, program geliştirmeye göre android, ios gibi ayrılmazlar. Kullandığın oyun motorunun programlama dili ne ise onu kullanır, oyunu geliştirirsin, sonra da platformlara export edersin.

Unreal Engine 5 ne zaman çıkacak?

Unreal Engine 5, 2021'in başlarında ön izleme olarak ulaşılabilir olacak. Tam sürümü ise 2021'in sonlarında çıkacak. Unreal Engine 5, yeni nesil konsollar, mevcut nesil konsollar, PC, Mac, iOS ve Android platformlarını destekleyecek.

PUBG Mobile kime ait?

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından yayımlanan ve geliştirilmekte olan çok oyunculu bir video oyunudur.

PUBG Mobile sahibi kimdir?

Dünya'nın en çok oynana oyunları listesinden en üst sıralarda yer alan Pubg Mobile kurucusu, Brendan Greene'dir. İrlandalı video oyun tasarımcısı olan Brendan, 1976 doğumludur. PlayerUnknown's Battlegrounds oyunu, 30 temmuz 2016 yılında piyasaya sürülmüştür.

PUBG hangi ülkeye ait?

PUBG hangi ülkede geliştirildi? Oyunun fikir babası Brendan Greene İrlandalı bir oyun yapımcısı. PUBG'yi geliştirmek için katıldığı Bluehole Studio, 2007 yılında Güney Kore'nin Seul şehrinde kurulan bir şirket. PUBG Mobile'ın operasyonunu ise Çinli Tencent Games yürütüyor.

PUBG hangi ülkelerde yasak?

Dünyada olukça popüler olan ve en çok oynanan onunlar arasında olan PUBG, Nepal'de bağımlılık yaptığı gerekçesi ile yasaklandı. Nepal yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “PUBG oyunu ; çocuklar, gençler ve ebeveynler için bağımlılık yapıcı özellikler taşıyor” denilerek yasaklandı.