Arçelik çamaşır makinesi nerede üretiliyor?

İçindekiler:

  1. Arçelik çamaşır makinesi nerede üretiliyor?
  2. Altus ile Arçelik aynı mı?
  3. Arçelik garanti uzatma ücreti ne kadar?
  4. Arçelik garanti süresi kaç yıl?
  5. Ek garanti ne demek?
  6. Altus çamaşır makinesi kaç yıl garantili?
  7. Altus garantisi kaç yıl?

Arçelik çamaşır makinesi nerede üretiliyor?

Şangay'a 189 kilometre uzaklıktaki Changzhou bölgesinde bulunan Beko çamaşır makinesi üretim tesisinin, ilk etapta yıllık 200 bin adet kapasiteye sahip olması hedefleniyor.

Altus ile Arçelik aynı mı?

Altus, Arçelik bünyesi altında ürün ve hizmet sunan beyaz eşya üreticisi. ... Altus, beyaz eşya, ankastre cihazlar, elektrikli süpürgeler, klimalar, su ısıtıcıları ve küçük ev aletlerinden oluşan ürün çeşitliliğine sahiptir.

Arçelik garanti uzatma ücreti ne kadar?

Montaj tarihi geçtikten sonra 36. Aya (1095 gün) kadar +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 549 TL'dir. Montaj tarihi itibariyle ilk 6 ay (180 gün) içinde bulaşık makineleri, kurutma makineleri, fırın ve derin dondurucular için +4 yıl ek garanti tavsiye edilen perakende ücreti 299 TL'dir.

Arçelik garanti süresi kaç yıl?

BEKO Televizyon'un, kullanma kılavuzunda gösterildiği şekilde kullanılması ve Arçelik A.Ş.'nin yetkili kıldı- ğı Servis elemanları dışındaki şahıslar tarafından bakım, onarım veya başka bir nedenle müdahale edilme- miş olması şartıyla, malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı malzeme, işçilik ve üretim hatalarına ...

Ek garanti ne demek?

EK GARANTİNİN KAPSAMI VE ŞARTLARI 1) Ek Garanti, 2 Yıllık üretici garanti süresi sona erdikten sonra üretici kaynaklı donanım arızalarını kapsamaktadır. 2) Pozitif Teknoloji üretici kaynaklı donanım arızalarında yedek parça ve işçilik masraflarının tamamını karşılar müşteriden ek bir ücret talep etmez.

Altus çamaşır makinesi kaç yıl garantili?

Altus firması genel olarak beyaz eşya cihazlarına 2 veya 3 yıl garanti veriyor. Klimalara ise sadece 2 yıl garanti veriyor. Elbette ek garanti hakkınız var. Bunun için montaja gelen ekiplere söylemeniz yeterli.

Altus garantisi kaç yıl?

ALTUS BEYAZ EŞYALARINIZDA 4 YIL EK GARANTİ FIRSATI.