Gain nedir Ücretlimi?

İçindekiler:

  1. Gain nedir Ücretlimi?
  2. Gain nedir ücretli mi?
  3. Gain nedir ücreti?
  4. Gain nasıl bir uygulama?
  5. Gain tv nasıl izlenir?
  6. Gain kime ait?
  7. Gain Turkey ne Firması?
  8. Filli Boya sahibi Gözde Akpınar Kimdir?
  9. Filli Boya sahibi Gözde Akpınar nereli?

Gain nedir Ücretlimi?

GAİN ÜYELİK ÜCRETLERİ GAİN Premium üyeliği kredi/banka kartı ile aylık 21.

Gain nedir ücretli mi?

Ücretsiz bir uygulama olan Gain, geçtiğimiz günlerde akıllı TV ve masaüstü desteğiyle güncellenmişti. Apple TV ve Android TVde de ulaşılabilir olan platforma yenilikler gelmeye devam ediyor.

Gain nedir ücreti?

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan dijital içerik platformu Gain, aylık üyelik ücreti alacağını duyurdu. ... *GAİN Premium üyeliği kredi/banka kartı ile aylık 21.

Gain nasıl bir uygulama?

GAİN, kısa, yaratıcı ve eğlenceli içeriklere sahip yeni nesil medya uygulaması. Güncel içerikler, diziler, belgeseller, spor programları daha fazlası ile kişiye özel ana akış sunan platform, canlı yayınlardan oluşan GAİN yerli-yabancı geniş bir yayın akışına da sahip.

Gain tv nasıl izlenir?

Diziler, kısa filmler, mini belgesel serileri, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli-yabancı geniş bir yayın akışını Gain'de bulmak mümkün. Yerli online platforma www.gain.tv adresinden ulaşmak mümkün. Kelimenin Türkçe karşılığı ise kazançtır.

Gain kime ait?

Gain Turkey'in sahibi, Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar'dır. GAİN TURKEY'İN SAHİBİ GÖZDE AKPINAR KİMDİR? Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babası Filli Boya'nın kurucusu Celal Akpınar'dır.

Gain Turkey ne Firması?

İş kadını Akpınar'ın sahibi olduğu Gain Turkey, aslında Beyn Danışmanlık şirketinin bir girişimi. Gözde Akpınar, Beyn Danışmanlık Anonim Şirketi'ni 8 Temmuz 2019 yılında kurdu.

Filli Boya sahibi Gözde Akpınar Kimdir?

Filli Boya'nın sahibi ve Betek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı idi. Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. ... Gözde Akpınar, 2003 yılında Betek Boya ve Kimya Sanayi'nde çalışmaya başladı ve babasının 2005 yılındaki vefatına kadar birlikte 1,5 yıl çalışma imkânı buldu.

Filli Boya sahibi Gözde Akpınar nereli?

Filli Boya'nın kurucusu Celal Akpınar'ın kızı olan Türkiye'nin güçlü başarılı iş kadınları arasında yer alan Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Saint Joseph Lisesi'nin ardından üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme-İktisat Bölümü'nde okudu.