Ehliyet sınav sonucu ne zaman açıklanır?

İçindekiler:

  1. Ehliyet sınav sonucu ne zaman açıklanır?
  2. Ehliyet E-Sınav Nasıl Yapılır?
  3. Ehliyet E-Sınav ne zaman 2021?
  4. E ehliyeti ne sürer?
  5. Eski E sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır?
  6. E Ehliyet Tır kullanır mı?
  7. BE sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır?

Ehliyet sınav sonucu ne zaman açıklanır?

Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı 2018 Yılı Sınav Takvimine göre, 22 Aralık'ta gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları 3 Ocak'ta açıklanacak.

Ehliyet E-Sınav Nasıl Yapılır?

ELEKTRONİK EHLİYET SINAVI. E-sınav sisteminde bilgisayarlar üzerinden sorulara cevap veriliyor. Hafta içi saat 17.

Ehliyet E-Sınav ne zaman 2021?

1-10 Mart 2021 Teorik sınav tarihi belirlenirken e-sınav merkezlerindeki yoğunluk durumuna göre en yakın tarihe randevu verilir. Yine direksiyon sınavı tarihi de en yakın tarihe ayarlanacak şekilde MEB tarafından belirlenir fakat süreç biraz daha karışıktır.

E ehliyeti ne sürer?

E sınıfı ehliyetine sahip olan sürücüler aynı zamanda M, B, B1, D1 ve F sınıfı araçları sürme yetkisine sahiptir. E sınıfı sürücü ehliyetine sahip olan adaylar, otobüs, kamyon, kamyonet ve otomobil kullanma hakkına sahiptirler.

Eski E sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır?

2016 yılı öncesinde E sınıfı ehliyet: Eski E sınıfı( Yeni ismi D sınıfı) ehliyete sahip olanlar hangi araçları kullanabilir? - Otobüs, Kamyon, Otomobil, Minibüs, Kamyonet,Traktör kullanabiliyor. - 2016 yılı öncesinden bu ehliyete sahip olanlar üste saydıklarımızı kullanmaya devam edecek.

E Ehliyet Tır kullanır mı?

Cevap: E Sınıfı ehliyetinizi tarihinden önce almışsanız tır (çekici) kullanabilirsiniz. Bu tarihten sonra almış iseniz tır kullanmak için mutlaka D sınıfı ehliyete başvurmanız gerekir. Soru: D sınıfı ehliyet ile otobüs kullanılır mı?

BE sınıfı ehliyet hangi araçları kullanır?

B sınıfı ehliyet otomobil veya kamyonet kullanmak isteyen kişilerin aldıkları bir ehliyet türüdür. B sınıfı ehliyete sahip olan sürücüler M, B1 ve F sınıfı araçları kullanabilirler.