Yeminli mali müşavir ne kadar para kazanır?

İçindekiler:

  1. Yeminli mali müşavir ne kadar para kazanır?
  2. Yeminli Mali Müşavir hangi mahkemede yemin eder?
  3. SM Nedir Muhasebe?
  4. SM ne anlama gelir?
  5. Mali müşavirlere sokağa çıkma yasağı var mı?
  6. 65 yaş üstü nasıl seyahat edecek?
  7. 65 yaş üstü kendi aracı ile seyahat edebilir mi?
  8. 65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı?

Yeminli mali müşavir ne kadar para kazanır?

Özellikle bir müşavir ofisinde yeminli mali müşavirlik yapan birinin yeminli mali müşavir maaşı 6 bin TL civarında oluyor. Ancak yeminli mali müşavirlerde kendi ofisi olan ve işleri ofisinde muhasebeciler tarafından takip edilen bir yeminli mali müşavir aylık kazancı 100 bin TL'yi bulabiliyor.

Yeminli Mali Müşavir hangi mahkemede yemin eder?

Yeminli Mali Müşavirliğe kabul edilenlerin fiilen görevlerine başlamadan önce Asliye Ticaret Mahkemesine yemin etmeleri gerekmektedir. Yemin metni 3568 sayılı Kanunun 11 inci maddesinde yer almaktadır.

SM Nedir Muhasebe?

Muhasebe mesleği kaça ayrılır? Muhasebe mesleği üçe ayrılır. Birincisi, Serbest Muhasebeci (SM), ikincisi Serbest Muhasebeci mali müşavir (SMMM), üçüncüsü de Yeminli Mali müşavir (YMM)'dir.

SM ne anlama gelir?

Anlamı : "açılımı 'Serbest Muhasebeci' olan kısaltmadır."

Mali müşavirlere sokağa çıkma yasağı var mı?

Ancak kurumlar vergisi beyannamesinin 30 Nisan 2021 tarihine kadar verilmesi gerekliliği nedeniyle mali müşavirler ile çalışanları, 17-18 Nisan ile 24-25 Nisan 2021 Cumartesi ve Pazar günlerine mahsus olmak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf tutulacaklardır.

65 yaş üstü nasıl seyahat edecek?

Zorunlu hallerde şehirler arası seyahatlere izin verilecek olan vatandaşlar, İçişleri Bakanlığına ait "ebaşvuru" ekranı ya da ALO 199 hattı üzerinden izin belgesi alabilecekler. Diğer yandan 65 yaş üzeri vatandaşların da seyahat izin belgesi alması gerekiyor. Değerlendirme sonuçları ise daha sonra SMS ile bildirilecek.

65 yaş üstü kendi aracı ile seyahat edebilir mi?

65 YAŞ ÜSTÜ SEYAHAT EDEBİLİR Mİ? Şehirlerarası seyahat edecek olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların tarih ve 8206 sayılı İçişleri Bakanlığı Genelgesi çerçevesinde Seyahat İzin belgesi almaları gerekiyor.

65 yaş üstü toplu taşıma yasağı kalktı mı?

65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplu taşıma yasağı kullanma yasağı kalktı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bilindiği üzere, son alınan kararlar gereğince, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokak kısıtlaması düşük ve orta riskli illerde tamamen kaldırıldı.