THY koltuk seçimi ücretli mi?

İçindekiler:

  1. THY koltuk seçimi ücretli mi?
  2. THY koltuk seçimi neden ücretli?
  3. Uçak Koltuk seçimi ücretli mi?
  4. Uçak bileti alırken koltuk seçimi nasıl yapılır?

THY koltuk seçimi ücretli mi?

Türk Hava Yolları tüm iç hat ve dış hat uçuşlarında Business Class kabin koltuk seçimi check-in süresi bitene kadar ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Ücretli koltuk seçimi uygulamasından sadece biletli yolcular faydalanabilir. Ücretsiz koltuk seçimi rezervasyon halindeki uçuşlar için de yapılabilir.

THY koltuk seçimi neden ücretli?

Koltuk seçimi uçuşa belirli bir süre kala henüz dolmamış koltuklar için yine ücretsiz olacak. THY yıllardır check in işlemi sırasında ücretsiz yapılan koltuk seçimini yurtdışı uçuşları için ücretli yapma kararı aldı. ... “Dış hat seferlerinde uçuşa son 26 saat kala tüm koltuklar ücretsizdir.

Uçak Koltuk seçimi ücretli mi?

Koltuk Seçimi olanağı, yolcuya otomatik atanan koltuğu tercih etmemesi durumunda ücretli şekilde yapılabilir. Yolcu, koltuk seçimini uçuşa 6 saat kalana kadar yapabilir. Koltuk seçimleri esnasında yolculara sunulan seçenekler mevcut check-in prosedürleri paralelindedir.

Uçak bileti alırken koltuk seçimi nasıl yapılır?

Online check-in yapmak için internetten biletinizi aldığınız havayolunun web sitesine giriyor ve “online check-in” sekmesini tıklıyorsunuz. Açılan kutuya PNR kodunuzu(rezervasyon numarası) ve ad-soyad bilgilerinizi giriyorsunuz. Şirket koltuk seçimine izin veriyorsa koltuğunuzu seçip işleminizi tamamlıyorsunuz.