Muayene kacagi olunca ne olur?

İçindekiler:

  1. Muayene kacagi olunca ne olur?
  2. Askerlik muayenesi nereden yapilir?
  3. 2021 askerlik başvurusu nasıl yapılır?
  4. Edevlet askerlik yoklaması nasıl yapılır?
  5. Askerlik hizmet tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  6. Yoklama Kaçaği Sorgulamasini nasil yaparim?
  7. Askerlik muayenesi gecikirse ne olur?
  8. Askerlik muayenesi nasıl yapılır e devlet?
  9. Muayene olduktan sonra askerlik şubesine gitmek gerekir mi?

Muayene kacagi olunca ne olur?

1. Yoklama kaçağı, saklı ve bakayalar Askeralma Kanununun 24'üncü maddesinin birinci fıkrası esaslarına göre idari para cezasıyla cezalandırılır. 2. Bunlardan kendiliğinden gelenler her gün karşılığı 5 Türk Lirası, yakalananlar ise 10 Türk Lirası idari para cezası ile cezalandırılır.

Askerlik muayenesi nereden yapilir?

2. Sağlık muayeneleri; öncelikle yükümlünün kayıtlı olduğu aile hekimi, yoksa müracaat ettiği askerlik şubesine en yakın resmî sağlık kuruluşundaki hekim tarafından yapılır.

2021 askerlik başvurusu nasıl yapılır?

YOKLAMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Yoklama başvurusu ve yoklama başvurusu takibi e-Devlet aracılığıyla yapılıyor. E devlet sistemine giriş yaparak site içi arama alanına 'Milli Savunma Bakanlığı' yazarak 'ASAL yoklama başvurusu' ekranına girerek başvuru ekranına ulaşabiliyorsunuz.

Edevlet askerlik yoklaması nasıl yapılır?

Yoklama işlemlerini e-Devlet üzerinden başlatacak yükümlüler, 'www.turkiye.gov.tr' adresindeki asal yoklama işlemleri başlığı altında bulunan asal yoklama başvurusu linkinden, vesikalık fotoğraflarını yükleyip, gerekli formları doldurduktan sonra T.C.

Askerlik hizmet tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

4. Seçim ve sınıflandırma sonuçları 22 Ocak 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır. Sınıflandırılan yükümlüler tekrar sınıflandırma işlemine tabi tutulmayacaktır.

Yoklama Kaçaği Sorgulamasini nasil yaparim?

Yoklama Kaçağı Sorgulama Yoklama kaçağı olup olmadığınızı E-Devlet sistemi üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Askerlik muayenesi gecikirse ne olur?

İşte 2020 yoklama kaçağı olan kişilerin ödeyeceği ceza miktarı… Barışta, kabul edilebilir bir özrü olmaksızın; ... Bunlardan kendiliğinden gelenler her gün karşılığı 5 Türk lirası, yakalananlar ise her gün karşılığı 10 Türk lirası idari para cezası ile cezalandırılır.

Askerlik muayenesi nasıl yapılır e devlet?

Eğer daha önce e-Devlet şifresi aldıysanız ve e-Devlet sitesine giriş yapabiliyorsanız bu adımı atlayabilirsiniz. 2) Siteye giriş yaptıktan sonra arama bölümüne "ASAL Yoklama İşlemleri" yazıp, "ASAL Yoklama İşlemleri" başlığı altında bulunan "ASAL Yoklama Başvurusu" bölümüne tıklayıp yoklama işlemlerini yapabilirsiniz.

Muayene olduktan sonra askerlik şubesine gitmek gerekir mi?

Muayene olan ancak daha sonra askere gitmekten vazgeçen kişilerin; Askerliğine engel bir sağlık sorunu olması gerekmektedir. ... Celp dönemi gelmiş ancak erteleme yaptırmamış ve asker kaçağı sayılmaya başlanan kişilerin eğitim durumunu gösteren bir belge ile askerlik şubesine başvurması gerekir.