Metro Market Multinet geçiyor mu?

İçindekiler:

  1. Metro Market Multinet geçiyor mu?
  2. Ticket kart nerelerde geçer?
  3. Sodexo yemek kartı nerelerde kullanılır?
  4. Ticket QR kod ile ödeme nasıl yapılır?
  5. Ticket Kart içinde ne kadar var?
  6. MyEdenred nasıl kullanılır?
  7. Ticket her ay sonunda sıfırlanıyor mu?
  8. Ticket Restaurant Edenred nerelerde geçerli?

Metro Market Multinet geçiyor mu?

Multinet Hangi Markette Geçiyor? Multinet, market firmaları içerisinde CarrefourSA, Migros, Özdilek, Kipa, Şok,Tansaş, Real, Bim, A101, Metro Market'te geçerlidir. Multinet yemek kartınızla bu marketlerden alışverişinizi yapabilirsiniz.

Ticket kart nerelerde geçer?

Ticket kartlar anlaşmalı olan bini aşkın restoranda, alışveriş merkezinde ve marketlerde kullanılabilir.

Sodexo yemek kartı nerelerde kullanılır?

Sodexo Kartı Nerelerde Kullanılır? Sodexo kartı; restoran, kafe, pastane gibi yerlere ek olarak yukarıda belirtmiş olduğumuz sodexo geçen marketlerde ve süpermarketlerde de kullanılmaktadır. Restoran veya kafelerde yemek yemek için Sodexo kullanılabilir.

Ticket QR kod ile ödeme nasıl yapılır?

Ticket Online'a girerek Mobil Hesap Yönetimi menüsünü açıp, aşağıdaki adımlardan birini uygulayabilirsiniz. Çalışan listesi üzerinden ilgili kartı seçip QR ile ödeme yetkisi ikonuna tıklayarak, QR kod ile ödeme yetkisi verebilir veya önceden vermiş olduğunuz yetkiyi kaldırabilirsiniz.

Ticket Kart içinde ne kadar var?

Ticket Kart Bakiye Sorgulama Ticket kartınızın bakiyesini öğrenmek için online hesabınıza giriş yapabilir ve sorunuzun cevabını buradan öğrenebilirsiniz. nolu numarayı arayıp sesli yanıt sisteminden bilgi alabilirsiniz. Pos cihazında bulunan “bakiye görüntüleme” menüsünden istediğiniz cevabı alabilirsiniz.

MyEdenred nasıl kullanılır?

MyEdenred mobil uygulamasından, Web sitemiz üzerinde hesabım menüsünden, Yazar kasa POS cihazlarındaki ''Kartlı İşlemler > Kart Bilgileri > Bakiye/Puan Sorgu'' menüsünden takip edebilirsiniz.

Ticket her ay sonunda sıfırlanıyor mu?

1 yıl içerisinde kullanılmayan tutarlar sıfırlanarak geçerliliğini kaybedecektir. Katalog üzerinden alınacak kuponların üzerinde son kullanım tarihleri mevcut olacaktır ve bu tarihlerin geçerliliği değiştirilemez.

Ticket Restaurant Edenred nerelerde geçerli?

Edenred ticket, Sodexo ve setcard pek çok restoran, kafe ve markette geçerli. Genellikle bu kartlar aynı marketlerde kullanılabiliyor. Ancak anlaşma sebebiyle bazı marketlerin yalnızca bir ticket şirketiyle anlaşması bulunuyor.