Morötesi ışını nedir?

İçindekiler:

  1. Morötesi ışını nedir?
  2. Mor ötesi ışık kaynakları nelerdir?
  3. Index sayfası nedir?
  4. Index Html indir ne demek?
  5. Index HTML dosyası nedir?

Morötesi ışını nedir?

Morötesi ya da ultraviyole (kısaca UV) ışınım, dalga boyu 100 ile 400 nm arasındaki ışına denir. ... Görebildiğimiz en küçük dalga boylu ışınımı mor olarak algıladığımızdan, bundan daha küçük dalgaboyuna sahip olan ışını. "morötesi ışınım" adı verilir.

Mor ötesi ışık kaynakları nelerdir?

Morötesi ışınların dalga boyları 100-400 nm arasındadır. En büyük morötesi ışın kaynağımız tabii ki yıldızımız olan Güneş'tir. Güneş, ultraviyole radyasyonun tüm türlerinin kaynağıdır. UV-A, UV-B ve UV-C ultraviyole radyasyonun tam spektrumunu oluşturur.

Index sayfası nedir?

Index, arama motorlarının siteleri tarayarak içerisindeki sayfaları dizinine ekleyerek kendi ziyaretçisine belirli kriterler sonucunda sıralayarak göstermesidir. Sitenize ve arama motoruna göre Index alma hızı büyük oranda değişiklik gösterebilir.

Index Html indir ne demek?

Yaygın HTML Dosya adları: index.html - Bir istemcinin web tarayıcısı bir web sunucusu dizini talebinde bulunduğunda yüklenen anasayfa HTML dosyasıdır.

Index HTML dosyası nedir?

index.html - Bir istemci Web tarayıcısı bir Web sunucusu dizini istediğinde yüklenen ana veya dizin HTML dosyası. Örneğin, http://www.sampledomain.com/ talep edildiğinde, Web sunucusu, farklı bir dosya kullanacak şekilde yapılandırılmadıkça varsayılan olarak http://www.sampledomain.com/index.html dosyasını yükler.