Suntalam mi ahşap mı?

İçindekiler:

  1. Suntalam mi ahşap mı?
  2. Mdf nin tabakası ne kadar?
  3. MDF kalınlığı kaç cm?
  4. Arkalık kaç mm?
  5. HDF panel nedir?
  6. High Gloss malzeme nedir?
  7. High Gloss mı mdf mi?
  8. High Gloss dolap nedir?
  9. Glossmax mı High Gloss mu?
  10. Membran kapak kullanışlı mı?

Suntalam mi ahşap mı?

Doğallığıyla ön plana çıkan ve bu sebeple modası hiç geçmeyen materyallerden biri de ahşap. ... Mdf, mühendislik çalışması ile tasarlanmış kompozit ahşap malzeme demek. Odun talaşının birtakım kimyasallar ile karıştırılarak preslenmesi sonucu üretilen levha ise sunta oluyor.

Mdf nin tabakası ne kadar?

MDF Lam Fiyatları
210×280 Mdf Lam8 mm185 ₺
183×366 Mdf Lam18 mm350 ₺
210×280 Mdf Lam18 mm290 ₺
210×280 Mdf Lam Tek Yüz18 mm290 ₺

MDF kalınlığı kaç cm?

MDF 2,5 mm ile 40 mm kalınlığında ve 500-900 kg/m3 yoğunluğunda üretilir. Kullanım yerine göre; boyutları genişliği 1220 mm ile 2500 mm arasında, boy olarak da 1830 mm ile 4200 mm arasında olacak şekilde üretilebilmektedir.

Arkalık kaç mm?

Yonga Levha Boyalı Paneller ise 6 - 8 - 16 - 18 mm kalınlıklarda, 2100x2800 mm ebatlarında üretilmektedir. Etiketler : durlit. arkalık.

HDF panel nedir?

Yüksek Yoğunluklu Sunta (HDF) yüksek yoğunluklu ağaç lifi olarak bilinir. HDF ahşap, 80-85% doğal ahşaptan yapılmış HDF kontrplak panel olarak da bilinir. Gerisi sertlik ve ahşap bağlayıcılar oluşturmak için katkı maddeleri.

High Gloss malzeme nedir?

Highgloss, prüzsüz ve parlak yüzeylerler için bu materyal tasarlanmıştır. Temelde özel bir cila uygulamasıdır. 2 sefer cilalanıp, MDF UV fırınlarda fırınlandığından lekelenme, sararma ve çizilmelere karşı daha yüksek direnç göstermektedir. Görüntüsü, parlaklığı ve sağlamlığı 2012 yılı itibariyle tercih sebebidir.

High Gloss mı mdf mi?

High Gloss kapak modellerinin özellikleri arasında MDF ham maddesinden üretilerek, levhaların preslenme yöntemiyle parlak hale getirilmesidir. PVC preslemesi yapılarak kenar bandı kullanılan high gloss kapaklar, oldukça şık ve estetik görünüme sahip olur.

High Gloss dolap nedir?

Aslında lafın kısası parlak ve pürüzsüz pvc kaplı ahşap yüzeydir high gloss. Melamin kaplı yüzeye mükemmel bir tutunum sağlayan sıcak kaplama işleminin kimyasal kürlenmesinden sonra uygulanan lak ile birlikte çizilme ve aşınma direnci diğer parlak yüzeylere göre daha sert bir yüzey elde edilir.

Glossmax mı High Gloss mu?

Glossmax paneller (high gloss panel), ileri ve eşsiz bir teknolojiyle çeşitli endüstriyel proseslerden geçerek, melamin kaplı MDF veya yonga levhanın yüzeyine PUR tutkal ve Akrilik UV lak uygulanması sonucunda elde edilen dekoratif parlak yüzeyli ahşap panellerdir.

Membran kapak kullanışlı mı?

Membran kapak hem modern hemde kantri tarzı mutfaklarda tercih edilir. ... Mutfaklarda tarz yaratacak olan tasarımlar, sınırsız modelde uygulanabilir. Malzeme kalitesi olarak 1.sınıf ürünlerin tercih edildiği membran kapaklar uzun süreli sorunsuz kullanım için uygundur.