Ininal kime bağlı?

İçindekiler:

  1. Ininal kime bağlı?
  2. Paycell hangi bankanın?
  3. Paycelle nasıl para gönderilir?
  4. Paycel hazir limit nedir?
  5. Paycell hazır limit nasıl arttırılır?
  6. Paycell taksit yapılır mı?
  7. Papara kart ile taksit yapılır mı?
  8. Garanti Banka kartına taksit yapılır mı?
  9. Watsons hangi kargo ile çalışıyor?

Ininal kime bağlı?

Yeni nesil ödeme platformu ininal, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetleri sağlamak amacı ile 2012 yılında kuruldu. Multinet UP'ın iştiraki olan ininal, 2017 yılında, BDDK'dan (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) elektronik para faaliyet izni aldı.

Paycell hangi bankanın?

Banka olarak “Denizbank A.Ş (134)” seçilir. Şehir olarak “İstanbul” seçilir. Şube olarak “PAYCELL (3276)” seçilir. Alıcı adı kısmına yükleme yapılan Paycell Kart sahibinin ad ve soyadı girilir.

Paycelle nasıl para gönderilir?

Dilediğiniz kişiye para istemesine gerek kalmadan para göndermek isterseniz Paycell uygulamanızda ana sayfada yer alan “Para Gönder” özelliğini seçerek, dilediğiniz numaraya para gönderebilirsiniz. Sizden para istendiğinde, telefonunuza Paycell uygulamasından bildirim ya da SMS gelir. Uygulamaya giriş yapılır.

Paycel hazir limit nedir?

Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Paycell hazır limit nasıl arttırılır?

Paycell Kart'ının limitini artırmak için Turkcell Mağazaları'ndan kimlik ve adres teyidinde bulunmalısın. Sana en yakın Turkcell Mağazası'nı kimlik, pasaport veya ehliyetin ile adına kayıtlı fatura veya ikametgâh belgen ile ziyaret etmelisin.

Paycell taksit yapılır mı?

Ayrıca kartlarınız için geçerli olan taksit imkanlarınızı da Paycell üzerinden kullanabilirsiniz. Üstelik Paycell'de sadece kredi kartlarınızla değil, size özel belirlenen limitler dahilinde Turkcell Mobil Ödeme'yi kullanarak alışverişinizi faturanıza yansıtarak da ödeyebilirsiniz.

Papara kart ile taksit yapılır mı?

Papara 'kredi kartı' değil, yalnızca ödeme cüzdanıdır. Yani taksitli herhangi bir işlem yapamazsınız.

Garanti Banka kartına taksit yapılır mı?

Bonus,Money Bonus kart, Miles&Smiles kredi kartı ve American Express Card sahipleri 50 TL ve üzeri peşin alışverişlerini taksitlendirebilirler. İşlemin taksitlendirme talebinin alınabilmesi için işlemin hala dönem içinde olması, yani ekstrelenmemesi gerekmektedir.

Watsons hangi kargo ile çalışıyor?

Siparişinizin gönderimlerinde Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Birgünde Kargo ve Aktif Kurye ile adresinize teslim olacak şekilde gönderilmektedir.