Cip ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Cip ücreti ne kadar?
  2. Sabiha Gökçen Lounge hangi kartlar geçerli?
  3. Ücretsiz lounge hizmeti nedir?
  4. Havalimanı Lounge hizmeti nedir?
  5. Iga Lounge nedir?
  6. Hava alanı hızlı geçiş nedir?
  7. Iga pass ne kadar?
  8. Iga Fast Track nedir?
  9. Iga kart nasıl alınır?
  10. Iga pass Daily nedir?
  11. Apron kartı kimlere verilmez?
  12. Daimi giriş kartı nedir?
  13. TAV Passport hangi havalimanları?
  14. TEB TAV Passport nedir?
  15. CIP Lounge Antalya kimler kullanabilir?
  16. Istanbul Havalimanı Lounge hangi kartlar?

Cip ücreti ne kadar?

Antalya dış hat lounge kullanmak isteyen yolcularımız işlemlerini Antalya Havalimanı satış ofisinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 0-6 yaş ücretsizdir....CIP Lounge - Özel Yolcu Salonları
Standart Ücretİndirimli Ücret*
İstanbul (Sabiha Gökçen İç hat)80 TL50 TL
İstanbul (Sabiha Gökçen Dış hat)120 TL80 TL

Sabiha Gökçen Lounge hangi kartlar geçerli?

Kampanyadan ancak Visa Platinum ve Visa Ticari Kart Sahibi yararlanabilir. Visa Platinum ve Visa Ticari Kart sahibi her bir giriş için yanında maksimum 1 kişiyi (kendisi hariç) aynı indirimli koşullar dahilinde Lounge alanına sokabilir.

Ücretsiz lounge hizmeti nedir?

Havalimanındaki Lounge Hizmetleri İçeride ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz yeme-içme alanları bulunur. Ayrıca havalimanından havalimanına değişmek üzere kullanıma açık bilgisayarlar, televizyonlar ve diğer elektronik aletler de bulunabilir. Lounge, yolcunun uzun süre burada olabileceği düşünülerek tasarlanır.

Havalimanı Lounge hizmeti nedir?

Lounge hizmeti yolcularına uzun süre havalimanında bulunma durumu olabileceğini düşünerek hizmet sunmaktadır. Bu nedenle yolcuların beklerken rahat etmeleri amaçlanarak özel konforlu koltuklar ve çalışma alanları ya da beklerken sıkılmamaları adına özel alanlar bulunmaktadır.

Iga Lounge nedir?

Dış hatlar giden yolcu katında hizmet veren İGA Lounge sizin ihtiyaçlarınıza göre tasarlandı. Havalimanında geçireceğiniz süreyi çok daha keyifli kılmak için ihtiyacınız olabilecek her şeyi düşündük.

Hava alanı hızlı geçiş nedir?

Havaalanında bekleme sıralarından kurtulmak için konforlu, hızlı ve kolay geçiş için Flash Pass hizmetini satın alabilirsiniz. Kuyruklarda beklemeden hızlıca uçağınıza yetişir ya da havaalanından hızlıca çıkarsınız. Flash Pass Fast Track çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsiinz.

Iga pass ne kadar?

Üyelikler yolcu profilleri düşünülerek İGA PASS Plus (299 Avro), İGA PASS Extra (399 Avro) ve İGA PASS Premium (799 Avro) olmak üzere 3 farklı segmentte kategorilendiriliyor ve satın alımlar yıllık olarak yapılabiliyor.

Iga Fast Track nedir?

Sizin için oluşturulmuş özel geçiş noktalarından hızlı ve konforlu bir şekilde geçmenizi sağlayan İGA Fast Track hizmeti ile zamanınız size kalsın. Fast Track hizmetinden yararlanabilmek için İGA Pass üyelik paketlerinden birine sahip olmanız yeterli.

Iga kart nasıl alınır?

İGA PASS CARD YA DA PREMIUM SERVİS NASIL SATIN ALABİLİRSİNİZ? IGA PASS CARD sayfasından başvuru yaparak kolayca İGA PASS CARD sahibi olabilirsiniz. Bunun yanı sıra bu sayfadan Premium servislerden ihtiyacınız olanları da online olarak satın alabilirsiniz.

Iga pass Daily nedir?

İGA Pass Daily ile İstanbul Havalimanı'nda 1 gün boyunca güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Apron kartı kimlere verilmez?

Milli Sivil Havacılık Güvenlik Eğitim Programına göre Sivil Havacılık Güvenliği Bilinci konusunda ilgili eğitimi almayan Kurum/Kuruluş personel/görevlilerine giriş kartı verilmez.

Daimi giriş kartı nedir?

1. Daimi Giriş Kartı: İstanbul Havalimanı içerisinde sürekli görev yapan ve görevi gereği mesaisini havalimanında geçiren kamu ve özel kurum/kuruluş personeline verilen giriş kartıdır. 2.

TAV Passport hangi havalimanları?

İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Milas Bodrum Havalimanları İç Hatlar Terminalleri'nde gidiş katı hızlı güvenlik bankoları, TAV Passport Kart logosunun bulunduğu noktalardır.

TEB TAV Passport nedir?

CEPTETEB üyesiysen TAV Passport, Allways Fast Track ve İGA Pass hizmetinden ücretsiz yararlanır, sıra beklemeden uçuşa geçersin. CEPTETEB üyeleri İstanbul'daki 2 havalimanında (Sabiha Gökçen ve İstanbul), Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Bodrum Milas toplamda 5 havalimanında hızlı geçiş yapar.

CIP Lounge Antalya kimler kullanabilir?

Bu hizmetten, TAV Passport Kart üyeleri, yanlarında 1 misafir ve 0-18 yaş arası çocukları ile birlikte ücretsiz yararlanabilirler.

Istanbul Havalimanı Lounge hangi kartlar?

Lounge Hizmetleri Ek bir karta ihtiyaç duymadan Shop&Fly Business, American Express Business, American Express Corporate veya Miles&Smiles Business kartınız ile hava yolu veya biletlerinizin sınıfı dikkate alınmaksızın dünyada 700'den fazla havalimanı lounge'ndan yararlanabilirsiniz.