Outdoor bot ne demek?

İçindekiler:

  1. Outdoor bot ne demek?
  2. Outdoor hali ne demek?
  3. Outdoor yıkama ne demek?
  4. Outdoor Ayakkabı makinede yıkanır mı?
  5. Çamaşır makinesinde OutdoorPlus ne demek?
  6. Outdoor giyim ne demek?

Outdoor bot ne demek?

Yurtdışından "Backpacking" Botları diye de adlandırılan bu sınıftaki botlar dağlık arazilerde ağır bir sırt çantasıyla çok günlük yapılan faaliyetler için tasarlanmıştır. Daha iyi bir destek için ayak bileklerini saran yüksek bir bilekliğe sahiptirler ve orta tabanları daha serttir.

Outdoor hali ne demek?

Her türlü dış hava koşuluna karşı daha çok sportif ölçekli ve korumaya yönelik giysilere outdoor denmektedir. Bu giysi çeşitleri kullanıcıların hem performansını arttırmakta hem de konforlu şekilde kullanım imkanı sağlamaktadır./span>

Outdoor yıkama ne demek?

Outdoor programı yüksek kaliteli özel giysileri yıkama süresince korur. Çamaşırın içine nüfuz eden bir madde, doğru sıcaklık ve özel tambur hareketleri sayesinde program, giysilerinizin su itici işlevini yeniler. Kıyafetleri bu programla yıkadığınızda ve su geçirmez hale getirdiğinizde havadar yapıları tamamen korunur.

Outdoor Ayakkabı makinede yıkanır mı?

Çeşitli bilgiler. İç tabanı, botu veya ayakkabıyı kullanma sıklığına bağlı olarak, çeşitli aralıklarla makinede diğer çamaşırlarınızla birlikte 40 derece ısıda yıkayabilirsiniz. Kötü koku oluşmasını istemiyorsanız temiz ayaklarla, muntazam kesilmiş tırnaklarla ve sadece yürüyüş için uygun çoraplarla faaliyete başlayın./span>

Çamaşır makinesinde OutdoorPlus ne demek?

* OutdoorPlus yıkama programı yoğun yıkama devresi, daha az mekanik devir ve normal sıkma sürecinden oluşmaktadır. Bu programda yıkanan çamaşırlar üzerinde deterjan kalmaz, su tüketimi en aza indirgenir. OutdoorPlus programında çamaşırlar makineden çıkartıldıklarında etrafa su dökülmesi engellenir.

Outdoor giyim ne demek?

Açık havada yapılan doğa sporları sırasında vucudunuzu hem kar, yağmur ve rüzgar gibi dış etkenlerden korumak hem de vucut ısınızın düzenlemesi sağlayarak konforunuzu arttırmak için tasarlanmış tüm kıyafetler "outdoor giyim" kategorisine girmektedir.