Avast nasıl iyi mi?

İçindekiler:

  1. Avast nasıl iyi mi?
  2. Avira antivirüs programı nasıl devre dışı bırakılır?
  3. Ücretsiz virüs programı var mı?
  4. Virüs taraması nasıl yapılır?
  5. Bir dosyanın virüs taraması nasıl yapılır?

Avast nasıl iyi mi?

Avast'ın sahip olduğu çok sayıda mükemmel özelliği bilgisayarınız ve mobil cihazlarınız için güçlü bir koruma sağlayacak. Daha da önemlisi, şirkete verilmiş mükemmel puanlar sektörün en üstünde yer almasını sağlıyor ve Norton veya McAfee kadar iyi tanınmasa da Avast güçlü ve esnek bir antivirüs.

Avira antivirüs programı nasıl devre dışı bırakılır?

Eğer kullanırsan Avira Antivirus ve gerçek zamanlı koruma modülünü devre dışı bırakmak, programın ana ekranına erişmek (bildirim alanındaki, Windows saatinin yanındaki simgesini çift tıklatarak) ve düğmesine basın. Gerçek zamanlı koruma. Açılan pencerede şuraya gidin: KAPALI fonksiyon kolu Gerçek zamanlı koruma.

Ücretsiz virüs programı var mı?

2021 için en iyi ücretsiz Windows antivirüsü: Avira: Gerçek zamanlı kötü amaçlı yazılım taraması, güvenli alışveriş uzantısı, gizlilik ile performans optimize edici ve ücretsiz VPN içeren mükemmel ücretsiz antivirüs koruması. Buradan Avira Free Security for Windows indir.

Virüs taraması nasıl yapılır?

İlk olarak Google Play Store'dan Mobile Security & Antivirus uygulamasını yüklemeniz gerekiyor. Yüklemeyi tamamladıktan sonra uygulamayı çalıştırın. Kullanıcı sözleşmesini kabul ettikten sonra program arayüzüne ulaşacaksınız. İlk olarak taramayı yapmak için "Scan this device" bölümüne dokunun.

Bir dosyanın virüs taraması nasıl yapılır?

Virüs taraması, Telefon cihazınızı iyi bir durumda tutmak için potansiyel tehditleri tespit eder ve siler. Telefon Yöneticisi uygulamasını açın, Virüs taraması düğmesine dokunun, cihazınız güvenlik tehditlerini otomatik olarak tarayacak ve silecektir.