Parayı ve kaynakları dikkatli idareli tutumlu harcama durumu nedir?

İçindekiler:

  1. Parayı ve kaynakları dikkatli idareli tutumlu harcama durumu nedir?
  2. Bulmacada tutumlu ne demek?
  3. Bulmacada Jeloz nedir?
  4. Modern bulmacada ne demek?
  5. Bulmacada Esatir ne demek?
  6. Bulmacada karakter ne demek?
  7. Bulmacada Baskül nedir?
  8. Kasık ne demek bulmaca?
  9. Fungi ne demek bulmaca?
  10. Bulmacada yemek odası ne demek?
  11. Yemek odası anlamı nedir?
  12. Bulmacada Istimbot ne demek?
  13. Denizle ilgili bulmacada ne demek?
  14. Biçimsiz nedir bulmaca?
  15. Huysuz çirkin ne demek?
  16. Mor kuvars türü nedir?
  17. Virolog ne iş yapar?

Parayı ve kaynakları dikkatli idareli tutumlu harcama durumu nedir?

Parayı ve kaynakları dikkatli ve idareli harcama durumu tasarruf demektir. Tasarruf kelimesinin eş anlamlısı olarak; biriktirim, tutum, kullanma yetkisi, artırım gibi kelimeler de kullanılabilir.

Bulmacada tutumlu ne demek?

Tutumlu bulmaca anlamı, Cevap = Bulmacada Tutumlu nedir sorusuna verilecek cevap olarak İDARELİ - EVCUMAL - EKONOMİK - MUKTESİT yazabilirsiniz.

Bulmacada Jeloz nedir?

Cevap = Bulmacada Jeloz nedir sorusuna verilecek cevap olarak AGARAGAR yazabilirsiniz. Jeloz Bulmacada = Asya denizlerinde çıkarılan bir tür yosun nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Modern bulmacada ne demek?

Modern bulmaca anlamı, Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Modern nedir sorusuna verilecek cevap olarak ÇAĞDAŞ - ASRİ yazabilirsiniz.

Bulmacada Esatir ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Esatir' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Esatir' sorusunun yanıtı 8 harflidir ve cevaba ise Mitoloji yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 13 harfli ise cevaba Söylencebilim yazabilirsiniz.

Bulmacada karakter ne demek?

Karakter bulmaca anlamı, ... Cevap = Bulmacada Karakter nedir sorusuna verilecek cevap olarak SECİYE - IRA - KİŞİLİK yazabilirsiniz. Karakter Bulmacada = Bir edebiyat yapıtında duygu tutku ve düşünce yönlerinden ele alınan kimse nedir sorusunun bulmacadaki cevabıdır.

Bulmacada Baskül nedir?

Cevap : Bulmacada 'Baskül' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Baskül' sorusunun yanıtı 6 harflidir ve cevaba ise KANTAR yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 6 harfli ise cevaba Baskül yazabilirsiniz.

Kasık ne demek bulmaca?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Kasık nedir sorusuna verilecek cevap olarak YAMDU - ANE - KISIK - MAGBEN yazabilirsiniz.

Fungi ne demek bulmaca?

Cevap = Bulmacada Fungi nedir sorusuna verilecek cevap olarak MANTAR yazabilirsiniz.

Bulmacada yemek odası ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Bulmacada yemek odası' sorusunun cevabı olan 'SALAMANJE - MATAM' kelimesinin sözlükte eş anlamı nedir: SALAMANJE kelimesinin Eş Anlamlıları: Yemek Odası (10 harfli)

Yemek odası anlamı nedir?

yemek odası a. Yemek yenilen oda, yemek salonu, salamanje.

Bulmacada Istimbot ne demek?

Verilmiş Cevaplar. Cevap : Bulmacada 'İstimbot' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'İstimbot' sorusunun yanıtı 6 harflidir ve cevaba ise ÇATANA yazabilirsiniz.

Denizle ilgili bulmacada ne demek?

Denizle ilgili bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Denizle ilgili nedir sorusuna verilecek cevap olarak BAHRİ yazabilirsiniz.

Biçimsiz nedir bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Biçimsiz' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Biçimsiz' sorusunun yanıtı 5 harflidir ve cevaba ise AMORF yazabilirsiniz.

Huysuz çirkin ne demek?

Cevap : Bulmacada 'Çirkin huysuz' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Çirkin huysuz' sorusunun yanıtı 6 harflidir ve cevaba ise KAKNEM yazabilirsiniz.

Mor kuvars türü nedir?

Cevap ne = Bulmacada Mor renkli kuvars türü nedir sorusuna verilecek cevap olarak AMETİST yazabilirsiniz.

Virolog ne iş yapar?

Viroloji, genellikle mikrobiyoloji veya patolojinin bir parçası olarak gösterilen organik virüsleri, zincirlerini, sınıflandırılmalarını, hücrelere giriş yollarını ve hastalığa yol açışlarını inceler. Viroloji alanında çalışan kişilere ise virolog denir.