Ikinci öğretim ne kadar para veriliyor?

İçindekiler:

  1. Ikinci öğretim ne kadar para veriliyor?
  2. Üniversite harçları ne zaman yatacak 2020?
  3. Üniversite harç ödemesi yapılmazsa ne olur?
  4. Harç parasını yatırmayan öğrencinin kaydı silinir mi?
  5. Üniversite harçları iade edilecek mı?

Ikinci öğretim ne kadar para veriliyor?

ÖDEMELER NASIL OLUYOR? Harç ücretleri güz ve bahar dönemi olmak üzere 2 eşit taksitte ödenmektedir. Örneğin Hukuk Fakültesi (2.öğretim) kazanan bir öğrenci toplamda 1.

Üniversite harçları ne zaman yatacak 2020?

YÖK tarafından açıklanan 2020-2021 üniversite harç ücretleri ara sınıf öğrencileri için genellikle eylül ayının 2. ve 3. haftası başlamaktadır. Üniversitenizin web sitesinden harç ücretlerinin yatırılacağı tarihi mutlaka takip etmelisiniz.

Üniversite harç ödemesi yapılmazsa ne olur?

Katkı payı zamanında ödenmezse öğrenci kayıt yaptıramaz ve o yarıyıl öğrenim hakkını kaybeder. İlgili döneme ait katkı payını ödemeyen öğrenciler o dönem için öğrencilik haklarından yararlanamaz ve herhangi bir işlem yaptıramazlar.

Harç parasını yatırmayan öğrencinin kaydı silinir mi?

Açıköğretimden kayıt yaptırıp sınavlara girmezseniz bütün derslerden kalırsınız. Bir sonraki dönem harç ücretini yatırmaz ve okula devam etmezseniz, pasif öğrenci olursunuz ama kaydınız silinmez. Harç ücretini yatırdıktan sonra yeniden aktif öğrenci olursunuz.

Üniversite harçları iade edilecek mı?

Yüksek lisans uygulamalarında veya lisansta sınıf tekrarı yapan kişilerden harç ödemesi alınabilir. Ancak üniversiteye ödenen harç ücretleri çoğunlukla geri alınamamaktadır.