Didim en güzel yeri neresi?

İçindekiler:

  1. Didim en güzel yeri neresi?
  2. Didim Akbük de ne yapılır?
  3. Didim Aydın'a ne zaman bağlandı?
  4. Didim diğer adı nedir?
  5. Kuşadası ve Didim arası kaç km?
  6. Kuşadası Didim arası kaç saattir?
  7. Izmir Seferihisar Buca arası kaç km?
  8. Izmir Bornova Buca arası kaç km?
  9. Izmir Buca Çeşme arası kaç km?
  10. Buca Çeşme arası kaç dk?
  11. Izmir Şirinyer Çeşme arası kaç km?
  12. Buca ile Yeni Foça arası kaç km?
  13. Buca Foca arasi kac dk?
  14. Izmir buca ile Aliağa arası kaç km?

Didim en güzel yeri neresi?

Altınkum ile Akbük bölgesi de Didim'in en popüler yerlerinden. Bu civarda kalıp hem antik kentleri gezebilir hem de deniz keyfi yapabilirsiniz.

Didim Akbük de ne yapılır?

Bu seçenek, yapılacak şeyleri; yorumlar, puanlar, fotoğraflar ve popülerlik dâhil olmak üzere birtakım Tripadvisor verilerinden yararlanarak sıralar.

  1. Saplı Ada. Adalar.
  2. Akbuk Plajı Plajlar.
  3. Filika Beach Club. Plaj ve Havuz Kulüpleri.
  4. Liberte Bar. ...
  5. Galaxy Travel. ...
  6. Mermaid Boat Trips. ...
  7. Akbük Cami. ...
  8. 8. Akbuk Seyirtepe Ulu Camii.

Didim Aydın'a ne zaman bağlandı?

Aydın iline bağlı olan Didim, Türkiye'nin önemli turizm beldelerinden biridir. Aydın merkezine 123 km uzaklıkta bulunur. 1991 senesinde ilçe olmuştur. Doğuda Muğla il sınırı ve Akbük Körfezi, batıda ve güneyde Ege Denizi, kuzeyde Bafa Gölü ve Menderes Nehri ile sınırlanmış bir yarımadadır.

Didim diğer adı nedir?

Kısa Didim Tarihi 1955 depreminden sonra önceleri halk arasinda “HiSAR” olarak da adlandırılan YORAN devlet tarafından yaptırılan afet evlerine taşındıktan sonra “YENiHiSAR” adını almıştır.

Kuşadası ve Didim arası kaç km?

KUŞADASI şehrinin diğer şehirlere olan uzaklıkları kaç km?
Şehir (Gidilecek Yer)Uzaklık (Kilometre)Süre (Saat, Dakika)
KAPADOKYA791 km10 sa, 40 dk
KAPIKULE SINIR KAPISI617 km8 sa, 45 dk
DİDİM76 km1 sa, 5 dk
FETHİYE276 km3 sa, 37 dk

Kuşadası Didim arası kaç saattir?

Kuşadası Didim arası süre : 1 saat 30 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Kuşadası Didim arası yol haritasına ulaşabilir, Kuşadası noktasından Didim ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Izmir Seferihisar Buca arası kaç km?

İzmir Buca Seferihisar arası mesafe, İzmir Buca Seferihisar yol haritası, İzmir Buca Seferihisar kaç saat kaç km. izmir buca seferihisar arası mesafe : 59 kilometre. izmir buca seferihisar arası süre : 48 dakika.

Izmir Bornova Buca arası kaç km?

Bornova,İzmir İzmir Buca arası mesafe : 19 kilometre. Bornova,İzmir İzmir Buca arası süre : 22 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Bornova,İzmir İzmir Buca arası yol haritasına ulaşabilir, Bornova,İzmir noktasından İzmir Buca ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Izmir Buca Çeşme arası kaç km?

İzmir, çeşme İzmir, buca arası mesafe : 100 kilometre.

Buca Çeşme arası kaç dk?

İzmir Buca Çeşme arası mesafe : 99 kilometre. İzmir Buca Çeşme arası süre : 1 saat 7 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İzmir Buca Çeşme arası yol haritasına ulaşabilir, İzmir Buca noktasından Çeşme ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Izmir Şirinyer Çeşme arası kaç km?

Şirinyer Buca İzmir Çeşme İzmir arası mesafe, Şirinyer Buca İzmir Çeşme İzmir yol haritası, Şirinyer Buca İzmir Çeşme İzmir kaç saat kaç km. Şirinyer Buca İzmir Çeşme İzmir arası mesafe : 95 kilometre.

Buca ile Yeni Foça arası kaç km?

İzmir Eski Foça Buca arası mesafe : 62 kilometre. İzmir Eski Foça Buca arası süre : 1 saat 4 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İzmir Eski Foça Buca arası yol haritasına ulaşabilir, İzmir Eski Foça noktasından Buca ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Buca Foca arasi kac dk?

buca Eski Foça arası mesafe : 63 kilometre. buca Eski Foça arası süre : 1 saat 9 dakika. Aşağıdaki bölümlerden buca Eski Foça arası yol haritasına ulaşabilir, buca noktasından Eski Foça ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Izmir buca ile Aliağa arası kaç km?

İzmİr Buca İzmİr Aliaga arası mesafe, İzmİr Buca İzmİr Aliaga yol haritası, İzmİr Buca İzmİr Aliaga kaç saat kaç km. İzmİr buca İzmİr Aliaga arası mesafe : 73 kilometre. İzmİr buca İzmİr Aliaga arası süre : 1 saat 8 dakika.