Solucan neyi sever?

İçindekiler:

  1. Solucan neyi sever?
  2. 1 ton solucan gübresi ne kadar?
  3. Solucan gübresinin ömrü ne kadar?
  4. Solucan gübresi ne zaman kullanılır?
  5. Solucan gübresi kaktüse iyi gelir mi?

Solucan neyi sever?

Tesislerde beslenen solucanlar gibi evde beslenecek olan solucanlar da tuz, asit, et ve süt ürünlerinden korumak gerekir.

1 ton solucan gübresi ne kadar?

'SOLUCAN GÜBRESİNİN TONU 3 BİN 500 TL' Solucan gübresinin tonunun piyasa değerinin 3 bin 500 lira olduğunu anlatan Kocaman, şunları söyledi: "Seri üretime başladığımız zaman 4 ay gibi bir süre içerisinde yaklaşık 4 ton solucan gübresi üretmekteyiz.

Solucan gübresinin ömrü ne kadar?

Başka önemli bir bilgi ise, solucan gübresi uygun ortamda korunduğu müddetçe üç yıl raf ömrüne sahiptir.

Solucan gübresi ne zaman kullanılır?

Cevap : Meyve ağaçlarına ocak subat gibi katı solucan gübresi taban gübresi olarak ağaç bası 3 ila 5 kg arasında uygulanır. sıvı solucan gübresi çiçeklenme dönemi ve meyve oluşum döneminde olmak üzere 2 uygulama yapılır.daha fazla bilgi için ziyaret edebilirsiniz : Meyve Ağaçlarında Solucan Gübresi Nasıl Kullanılır.

Solucan gübresi kaktüse iyi gelir mi?

Kaktüslerin besin ihtiyacı oldukça az sukulentlerin biraz daha fazladır. İlkbahar ve yaz ayları boyunca 2-3 defa Azot oranı az Fosfor ve Potas oranı daha yüksek bir gübre verilebilir. Piyasada bu oranlarda pek ürün bulunmadığı için hayvan gübresi veya solucan gübresi verilebilir. ... Aşırı gübre kullanımı tavsiye edilmez.