Ata Demirer su an nerede?

İçindekiler:

  1. Ata Demirer su an nerede?
  2. Ata Demirer Çanakkale'de nerede oturuyor?
  3. Ata Demirer hangi adada yaşıyor?
  4. Ata Demirer ayrıldı mı?
  5. Ata Demirer nasıl ünlü oldu?

Ata Demirer su an nerede?

Bir süredir Bozcaada'da yaşayan ve deniz tutkusuyla bilinen komedyen Ata Demirer, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Demirer, hayatının en önemli yerlerinden biri olan eski evini sosyal medyadan yayınladı.

Ata Demirer Çanakkale'de nerede oturuyor?

Yazı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde geçiren ünlü sanatçı Ata Demirer'in üzüm bağından yaptığı paylaşımlar beğeni topladı. Daha önce 'Eyyvah Eyvah' film serisini de Bozcaada'da çeken ve adanın tanıtımına önemli katkı sağlayan Ata Demirer, uzun yıllardır Bozcaada'da yaşıyor.

Ata Demirer hangi adada yaşıyor?

Ünlü komedyen üzüm bağından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. 'Eyvah Eyvah' film serisini Bozcaada'da çeken ve bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlayan oyuncu ve komedyen Ata Demirer uzun süredir Bozcaada'da yaşıyor. Yıllardır Bozcaada'da yaşayan Ata Demirer, önceki gün üzüm bağından paylaşımlarda bulundu.

Ata Demirer ayrıldı mı?

Demirer, yıllar sonra eski eşiyle ilgili samimi bir itirafta bulundu. Ata Demirer, 2012 yılında 'Eyvah Eyvah' serisindeki rol arkadaşı Özge Borak ile nikah masasına oturmuş, çift 2014 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Ata Demirer nasıl ünlü oldu?

Televizyonda görülmesi ile şöhreti artan Demirer, daha sonra Vizotele Tuuba, Neredesin Firuze gibi projelerde yer aldı. ... Birçok televizyon dizisinde yer aldı ancak onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi "Avrupa Yakası" adlı dizide 3 sezon boyunca canlandırdığı "Volkan" karakteri ile oldu.