Cin kuyusu filmi gerçek mi?

İçindekiler:

  1. Cin kuyusu filmi gerçek mi?
  2. Musallat 1 filmi nerede çekildi?
  3. Siccin 6 nerede çekildi?
  4. Siccin 7 nerede çekildi?
  5. Siccinin çekildiği köy nerede?

Cin kuyusu filmi gerçek mi?

CİN KUYUSU filminin yönetmeni MURAT TOKTAMIŞOĞLU ile Röportaj. CİN KUYUSU gerçekten içinde cin çağırma ve cin çıkarma sahnelerinin olmadığı, efektli cinlerin ve yüzlerin olmadığı bir korku filmi.

Musallat 1 filmi nerede çekildi?

Musallat filminin başrol oyuncusu Burak Özçivit, çekimler sırasında psikolojisinin bozulduğunu ve doktora giderek terapi gördüğünü söyledi. 16 Kasım'da gösterime girecek olan Musallat'ın Almanya Berlin ve İstanbul'da yapılan çekimlerinde ilginç olaylarla karşılaştıklarını ve sinirlerinin gerildiğini belirten Özçivit, “ ...

Siccin 6 nerede çekildi?

'Siccin 6' korku filmi Kapadokya'da çekiliyor 28 Nisan 2019 - 19:30 | Güncelleme: 03 Mayıs 2019 - 19:34. "Siccin" serisinin yeni devam halkası Siccin 6 korku filmi Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekimleri devam ediyor. Yerli korku sinemasının as yönetmenlerinden Alper Mestçi hız kesmiyor.

Siccin 7 nerede çekildi?

İstanbul Kandilli, Kuzguncuk ve İmrenli Köyü'nde çekilen sahneler bulunmaktadır.

Siccinin çekildiği köy nerede?

Alper Mestçi imzalı Siccin serisi, Muhteşem Tözüm'ün yapımcılığında 5. halkasıyla devam ediyor. Çekimleri kanserli köy olarak bilinen ve geçtiğimiz yıllarda meclis kararı ile boşaltılan Nevşehir'in Karain Köyü'nde gerçekleştirilen “Siccin 5”, 17 Ağustos'ta vizyonda olacak.