Sefirin Kizinda kim ayrılıyor?

İçindekiler:

  1. Sefirin Kizinda kim ayrılıyor?
  2. Dudunun bebegi kimden?
  3. Sefirin kızında Neslihan Atagül neden ayrıldı?
  4. Sefirin kızı Nare diziden ayrıldı mı?
  5. Sefirin KIZI Nareye ne oldu dizide?
  6. Sefirin kızı Gedize ne oldu?

Sefirin Kizinda kim ayrılıyor?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'nda Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül, diziden ayrıldı.

Dudunun bebegi kimden?

Alkolün etkisi ile ne yaptığını bilmeyen Dudu, Ahmet ile birlikte olmuş ve o gece hamile kalmıştır. Yani Yahya, Dudu'nun kendisinden hamile kaldığını düşünse de Dudu'nun bebeğinin babası Yahya değil Ahmet'tir.

Sefirin kızında Neslihan Atagül neden ayrıldı?

Genç oyuncu Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Neslihan Atagül'ün yerine Tuba Büyüküstün geldi.

Sefirin kızı Nare diziden ayrıldı mı?

Sefirin Kızı dizisinde Nare Çelebi karakterini canlandıran Neslihan Atagül diziden ayrıldı. ... Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı başrolünü oynadığı Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Atagül'ün yerine ise başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün getirildi.

Sefirin KIZI Nareye ne oldu dizide?

Peki Sefirin Kızı Neslihan Atagül neden diziden ayrıldı? Sefirin Kızı dizisinde Nare Çelebi karakterini canlandıran Neslihan Atagül diziden ayrıldı. Nare karakterinin yerine başka bir oyuncu geldi.

Sefirin kızı Gedize ne oldu?

25 Ocak Pazartesi günü “Sefirin Kızı” dizisinin 37. bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta Nare rolünü canlandıran Neslihan Atagül, diziye sağlık sorunları nedeniyle veda etti ve ardından bir ayrılık daha yaşandı. Gediz karakteri trafik kazasında hayatını kaybetti.