wtcN Ferit kimdir?

İçindekiler:

  1. wtcN Ferit kimdir?
  2. Mithrain aslen nereli?
  3. Elraen nereli?
  4. Mithrain hangi üniversite?
  5. Mithrain ne kadar kazanıyor?
  6. Twitch Elraen ne kadar kazanıyor?
  7. Twitch izlenmeye göre para veriyor mu?
  8. Kaç abone olunca para kazanılır?
  9. YouTube para kazanma aktif ama nasıl alınır?

wtcN Ferit kimdir?

12 Şubat 1992 tarihinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde doğan Ferit Karakaya (wtcN), Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını Açık öğretim ile tamamlamıştır.

Mithrain aslen nereli?

8 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da doğan Mithrain (Cem Karakoç), boğa burcudur. Twitch platformu üzerinden yaptığı yayınlar ile tanınan Mithrain, Battle Royale oyunlarda tam bir canavardır, hatta ölüm makinesidir. Twitch platformunda yaptığı yayınlara “H1Z1” oynayarak başlamıştır.

Elraen nereli?

Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur.

Mithrain hangi üniversite?

Cem Karakoç – Mithrain, 5 Ağustos 1992'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen nereli olduğu bilinmemektedir. Liseyi İstanbul Anadolu Teknik Lisesi'nde veritabanı programcılığı kısmından mezun olmuştur. Beykent Üniversitesi Programcılık bölümünden mezun olmuştur.

Mithrain ne kadar kazanıyor?

8 Mayıs 1992 doğumlu, PUBG&Apex Legends&Fortnite gibi arenalarda bizleri temsil etmiş Cem Karakoç'un bu zamana kadar espor sektöründen yaklaşık olarak ne kadar para kazandığını sizler için derledik. 2017 yılından beri ciddi paralar kazanmaya başlayan Mithrain, bu zamana kadar toplam 46.

Twitch Elraen ne kadar kazanıyor?

Aylık 4 bin dolar ile 60 bin dolar arasında kazanan Elraen'in yıllık geliri ise 721 bin doları bulabiliyor. Türkçesiyle aylık 440 bin liraya ve yıllıkta 5 milyon liraya kadar kazanıyor.

Twitch izlenmeye göre para veriyor mu?

Bu program videolarınızı izleyen kişilerin kanalınıza abone olmasını sağlar ve bu işten para kazanırsınız. Kazancınızı Twitch ile paylaşmanız gerekir bunun için. Ama bu program neticesinde kanalınıza abone olan kişiler videolarınızı o ay izlemese bile yine de para kazanırsınız.

Kaç abone olunca para kazanılır?

Yeni kurallara göre bir kanalın para kazanması için en az 1000 aboneye sahip olması ve son 12 ay içerisinde 4000 saat izlenmeye ulaşmış olması gerekiyor.

YouTube para kazanma aktif ama nasıl alınır?

Youtube'da oturum açtıktan sonra, sol menüde bulunan Kanal ve Durum özelliklerine giriş yapın. Bu kategorinin altında bulunan “para kazanma” yazısının yanındaki “etkinleştir” sekmesine tıklayın. Ekranda belirlenen şartları okuduktan sonra belirtilen adımları takip edin.