Süper Kolay Paket 25 nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Süper Kolay Paket 25 nasıl yapılır?
  2. Kazançlı 10 GB Tarifesi Nedir?
  3. Süper Kolay 8 GB nasıl yapılır?
  4. Vodafone tarife bitince ne olur?
  5. FreeZone güzelliği 2 GB nedir?
  6. FreeZone internet nedir?
  7. Saçma güzel 10 tarifesi 5 GB nasıl yapılır?
  8. Saçma güzel 14 tarifesi faturalı mı?
  9. Saçma güzel online S nasıl yapılır?

Süper Kolay Paket 25 nasıl yapılır?

Vodafone Faturasız Süper Kolay Paket 25 Tarifesi Nasıl Yapılır? Bu tarifeyi Yanımda uygulamasından, Vodafone cep merkezlerinden ya da vodafone.com.tr'den banka kartı / kredi kartı ile ödeme yaparak satın alabilirsiniz. Paketi satın aldığınızda size gelecek olan bilgilendirme mesajından sonra kullanabilirsiniz.

Kazançlı 10 GB Tarifesi Nedir?

Kazançlı 10GB tarifesindeki aboneler 35TL ve üzeri yükleme yaptıklarında 30 gün boyunca 750 dakika, 1000 SMS ve 10GB internet kullanma hakkına sahip olurlar. Kazançlı 10GB tarifesinde abonelere içeriklerinin %80'i ve %100'ü bittiğinde sms ile bilgi verilir.

Süper Kolay 8 GB nasıl yapılır?

Faturasız Vodafone Süper Kolay Paket 8 Tarifesi Nasıl Yapılır?

  1. Kolay Paketler, nakit, banka kartı ya da kredi kartıyla direkt olarak satın alınır.
  2. Satın alma işlemini Vodafone cep merkezlerinden ya da vodafone.com.tr'den yapabilirsiniz.
  3. Ayrıca Yanımda uygulamasından da satın alabilirsiniz.

Vodafone tarife bitince ne olur?

Taahhüt süresinin bitiminden önce Vodafone, müşterilerine taahhüt bitiş tarihinin de yer aldığı bir sms gönderiyor. Bu smste kişinin taahhüt bitince taahhütünü yenileyebileceği gibi başka bir tarifeye geçebileceği de yazıyor. ... Aksi halde müşteri, indirimsiz fiyatla tarifesini kullanmaya devam ediyor.

FreeZone güzelliği 2 GB nedir?

Bu paket kapsamında yurt içi aramalarda ve yurt içi mobil internette kullanılabilen 2 gün geçerli 2GB internet hediyesi bulunmaktadır. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Bu paket kapsamında kapsamındaki hediye internet sadece 26 yaş altındaki bireysel faturasız aboneler için geçerlidir.

FreeZone internet nedir?

Vodafone FreeZone, tarife, paket, kampanyaya bağlı olmayan, Vodafone'un 25 yaş ve altı müşterilerine sunduğu gençlik kulübüdür. Freezone'da oyundan müziğe birçok alanda avantajlı fırsatlara sahip olursun. 26 yaş altındaki tüm Vodafone müşterileri Freezone'un saçma güzel dünyasının bir üyesidir.

Saçma güzel 10 tarifesi 5 GB nasıl yapılır?

Vodafone Saçma Güzel 10 tarifesi nasıl yapılır?

  1. Vodafone Yanımda uygulamasından,
  2. Müşteri Hizmetlerini arayarak,
  3. 7000 Sesli yanıt sistemi ile Saçma Güzel 10 tarifesine geçiş yapabilirsiniz.

Saçma güzel 14 tarifesi faturalı mı?

Aboneler bu tarife kapsamında 45 TL karşılığında yurt içi her yöne geçerli 750 dk, 250 SMS , 7GB ve internetinden yemeyen Whatsapp hakına sahip olurlar. Aboneler numara taşıma, faturalı hatta geçiş, dondurma, iptal, kapama işlemlerini yaparlarsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.

Saçma güzel online S nasıl yapılır?

Vodafone Saçma Güzel S Paketi Nasıl Yapılır? Bu tarifeye geçiş işlemi vodafone.com.tr web sitesi üzerinden ya da yanımda uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Tarife kapsamında verilen internetin 5 GB'ı sadece seçtiğin uygulamayı kullanırken geçerlidir.