Zümre öğretmenler kurulunda kimler yer alır?

İçindekiler:

  1. Zümre öğretmenler kurulunda kimler yer alır?
  2. Şök ve Zümre ne zaman yapılır?
  3. Zümre Başkanı müdür yardımcısı mı?
  4. Şök Toplantı tutanağını kim hazırlar?
  5. Şök Raporu Nedir?
  6. Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı kaç defa yapılır?
  7. Şök kararı ile sınıf geçme ne demek?
  8. Şube öğretmen nedir?
  9. Ş ö kk ne anlama gelir?
  10. Sınıf Öğretmenler Kurulu nedir?
  11. Şok ne demek TDK?
  12. Sökmek ne demek?
  13. Sökmek eş anlamlısı nedir?
  14. Tepinmek ne demek TDK?
  15. Şok oldum mu şoke oldum mu?
  16. Şöke ne demek?

Zümre öğretmenler kurulunda kimler yer alır?

MADDE 9 - (1) Öğretmenler kurulu; eğitim kurumu müdürünün başkanlığında, müdür başyardımcısı, müdür yardımcıları, öğretmenler, uzman ve eğitici personelden oluşur. (2) ) Kurul; müdürün, müdürün bulunmadığı durumlarda müdürlüğe vekalet edenin başkanlığında toplanır.

Şök ve Zümre ne zaman yapılır?

(5) İlçe sımf/alan zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır.

Zümre Başkanı müdür yardımcısı mı?

Alanında tek öğretmen olan okullarda Zümre Öğretmenler Kurulunda Öğretmen Zümre başkanı Okul müdürü veya görevlendireceği Müdür yardımcısı Yedek Başkan olarak tanımlanır.

Şök Toplantı tutanağını kim hazırlar?

5- Toplantı tutanakları, toplantıya katılan öğretmenler tarafından imzalanır ve her öğretmen tutanağın bir örneğini yanında bulundurur. 6- Alınan kararlar, ayrıca Şube Öğretmenler Kurulu Karar Defterine yazılır ve tüm öğretmenler tarafından uygulanır.

Şök Raporu Nedir?

Genel olarak dönem içerisindeki eğitim öğretimin ilerleyişi için gerçekleştirilen bir toplantıdır. Genel adı, Şube Öğretmenler Kurulu Kararı (ŞÖKK) olan toplantının sonucunda, öğrencilerin durumu ve dönemin ilerleyişine yönelik kararlar alınmaktadır.

Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı kaç defa yapılır?

Şube öğretmenler kurulu toplantısına aynı sınıfta görev yapan öğretmenler ile gerekli görüldüğünde rehber öğretmen, veli, sınıf başkanı ve sınıf temsilcisi katılabilir. ikinci dönemin ya birinci yada ikinc haftasında yapılır.

Şök kararı ile sınıf geçme ne demek?

ŞÖK=Şube Öğretmenler Kurulu demektir. Yani sınıfı Ögretmenler Kuruluyla geçmiş demektir. Başarılar!

Şube öğretmen nedir?

Şube öğretmenler kurulu, ilkokul 4 üncü sınıf ile ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında aynı şubede ders okutan öğretmenler ile okul rehber öğretmeninden oluşur. Kurula, gerek görülürse öğrenci velileri, sınıfın başkanı ve öğrencilerce seçilen öğrenci temsilcileri de çağrılabilir.

Ş ö kk ne anlama gelir?

Öncelikle ş.ö.k.k kelimesinin anlamını ve açılımını yazacağım: Ş. ö.k.k yani açılımı ' Şube Öğretmenler Kurulu Kararı ' dır. Bunlar devamsızlıktan veya öğrencilerin 45 den aşağı not veya ders ortalaması varsa bir gün okulda toplantı yapılır ve öğretmenlerde ona göre geçsin geçmesin diye imza atarlar.

Sınıf Öğretmenler Kurulu nedir?

MADDE 35 – (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik ve psikolojik danışman öğretmenlerinden oluşur. Kurulun başkanı, o sınıf ve şubelerden sorumlu müdür yardımcısıdır. Müdür, gerekli gördüğü durumlarda kurula başkanlık eder.

Şok ne demek TDK?

a. 1. Ani bir değişiklik sonucunda ortaya çıkan şaşkınlık. Kaza, beklenmeyen bir olay, bazı ilaç ve uyuşturucuların yarattığı fiziksel veya ruhsal olarak birdenbire gelişen karmaşık belirtilerin tümü: “Sinan, şoka uğramış bir hâlde soruyor.” -A. ...

Sökmek ne demek?

sökmek, -er 2. Kurulmuş bir şeyi parçalarına ayırmak: Makineyi sökmek. 3. Rüzgâr, sel, akarsu, bir şeyi yerinden çıkarmak, götürmek.

Sökmek eş anlamlısı nedir?

sökmek kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : vazgeçirmek , uzaklaştırmak , ayırmak , götürmek , akarsu , sel , rüzgâr.

Tepinmek ne demek TDK?

(nsz) 1. Ayaklarını hızla yere vurmak: “Tekmelediler, üzerime çıkıp tepindiler.” -S. F. Abasıyanık. 2. Öfke ve sevincini açığa vuracak davranışlarda bulunmak: “Sabaha kadar tepindiler.

Şok oldum mu şoke oldum mu?

Bu kelime genellikle Şok olmak şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Şoke olmak şeklinde olmalıdır.

Şöke ne demek?

Yerel Türkçe anlamı: Ocağın iç yanı, odunların dayandığı duvar.